Ostaje samo molitva: Nataša Bekvalac priključena na sisteme, stanje je kritično FOTO

19.01.2023

17:01

Zdravstveno stanje Nataše Bekvalac

Foto: Instagram

Zdravstveno stanje Nataše Bekvalac narušeno je virusom

Nakon brojnih spektakularnih nastupa oko praznika koje je imala novosadska Barbika, sve je došlo na naplatu. Naime, zdravstveno stanje Nataše Bekvalac je ozbiljno narušeno virusom koji hara već nekoliko nedelja i kosi sve pred sobom.

Pročitajte: Zar je ovo moguće – Nataša Bekvalac PONOVO žrtva nasilja

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Nata je pomoć potražila kod lekara, a na Instagramu se obratila svima objasnivši da je neko vreme neće biti u medijima i na nastupima s obzirom na to da ju je bolest ozbiljno nadjačala. Kako je izjavila, prikovana je za krevet i ne može da se pomeri, a na fotografiji vidimo da popularna pevačica prima infuziju.

– Nikada u životu ovo nisam osetila. Ljudi, kakva je ovo virusčina, svaka kost me neizdrživo bolim ja ne mogu da pomerim prst, oko, ništa… Temperatura divlja. Isuse, ovo je gore sto puta od korone – napisala je Nataša.

Pročitajte: Zbog ovoga se udajem – Nataša Bekvalac otkrila kome će reći sudbonosno da

Zdravstveno stanje Nataše Bekvalac

Foto: Instagram

Natine fanove je ova vest poprilično uplašila te je joj sa svih strana šalju samo podršku i molitve da što pre bude dobro. Zdravstveno stanje Nataše Bekvalac pod nadzorom je lekara te verujemo da će se pevačica uskoro vratiti onome što najbolje ume da radi- pevanju.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije