Otkazala sve nastupe, bolest je uznapredovala: Slavici Ćukteraš sledi bolan period…

14.03.2023

13:03

Zdravlje Slavice Ćukteraš

PRINTSCREEN INSTAGRAM

Zdravlje Slavice Ćukteraš pogoršalo se

Pevačica Slavica Ćukteraš je nedavno najavila da će morati da odloži karijeru na neko vreme, jer joj je dijagnostikovano zadebljanje na glasnim žicama. Ova tegoba je, nažalost, česta kod pevača koji se bave profesionalnim pevanjem. Izrazila je svoju tugu zbog zabrane da peva, jer je to nešto što je dugo vremena radila i što joj je bila velika strast.

Pročitajte: Zdravlje Katarine Grujić naglo se pogoršalo – Doktori nemaju dobru prognozu

Zdravlje Slavice Ćukteraš

Zdravlje Slavice Ćukteraš pogoršalo se, ona je takođe istakla da joj je najteže bilo kada su joj ORL lekari saopštili da mora da se odmara i pridržava određene discipline da bi se oporavila. Kako bi se to što pre dogodilo, Slavica će morati da se inhalira kortikosteroidima, adrenalinom, pantenolom i drugim sredstvima, dok je skroz zabranjeno da konzumira cigarete. Ovo je situacija je, nažalost, prisilila pevačicu da se suoči sa činjenicom da će morati da se povuče iz javnosti tokom nekog vremena, dok se ne oporavi.

Pročitajte: Pevačica sve lošija sa zdravljem – Vidno se pogoršava, morala i koncert da otkaže, mnogi se mole za njen oporavak

Zdravlje Slavice Ćukteraš

Slavica je jednom prilikom otkrila povredila oko kada je pokušala da prospe flašu pokvarenog soka. Zbog sopstvene nepažnje joj je čep udario oko, a povreda je bila toliko ozbiljna da je morala da zatraži lekarsku pomoć. U bolnici je provela više vremena nego što je planirala jer se otok i krvarenje nisu povukli u prvih 24 časa, a pevačica se našalila kako treba biti ubuduće oprezan kada se otvara flaša soka.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram, Ivan Vučićević

Još iz kategorije