Na bini je primetila čudnu promenu: Lepa Brena posle nastupa završila u bolnici

15.03.2023

10:03

Izjava Lepe Brene

Zdravlje Lepe Brene sada je sasvim dobro

Pevačica Lepa Brena čuva sebe i svoje zdravlje. Ona je jedna od najpoznatijih pevačica u regionu, pa se takođe njeni obožavaoci posebno brinu o nejnom zdravlju. Ona se pridržava rutinskih pregleda, kako bi se održala u formi i sprečila moguće bolesti. Zdravlje Lepe Brene sada je sasvim dobro, iako je ranije imala neke zdravstvene tegobe, nije se predala i nastavila je da se bori. Ona je odlučna u tome, jer je videla šta je sve moguće ako se bolesti ne leče na vreme.

Pročitajte: Zdravlje Katarine Grujić naglo se pogoršalo – Doktori nemaju dobru prognozu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Zbog toga je i odmah reagovala na nagoveštaje svojih simptoma i otišla na pregled. Ovom namerom je nastavila da živi zdravo, i inspiriše druge da rade isto. Naime, u toku jednog nastupa, primetila je da joj je poplavela ruka, pa je prebacila u mikrofon u drugu. Bila je čitavo vreme profesionalna, završila je nastup i potom odmah reagovala.Brena je otkrila da boluje od trombofilije nakon što je bila na terapiji u VMA-u, gde su joj utvrdili začepljenje vene desne ruke. Od tada je morala da se prilagodi svom novom životu.

Pročitajte: Sa zdravljem je veoma loše – Slađana Milošević pobegla iz bolnice zbog torture, otkrila zapanjujuće detalje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Promenila je ishranu, vodi računa o kilaži i redovno vežba. Ona je bila u šoku kada je saznala za svoju trombofiliju, iako je već imala iskustvo sa najrazličitijim zdravstvenim tegobama, od lomova ruku i frakture kolena. Nakon što je bila nepokretna 12 dana, tim stručnjaka uspeo je da joj sanira 70 odsto suklavije i 100 odsto potpazušne vene.

Pročitajte: Đina Džinović u kritičnom stanju, završila u bolnici – Haris i Melina očajni

Zdravlje Lepe Brene

– Bila sam na terapiji, ležala sam faktički nepokretna 12 dana, sa rukom koja je stajala u jednom položaju, tu su me hranili, pojili, to mi je bilo prvih 12 dana nekakvog odmora gde su, zahvaljujući zaista velikom timu stručnjaka na VMA, uspeli da mi saniraju i da mi se otvori 70 odsto suklavije i 100 odsto potpazušne vene – izjavila je jednom prilikom.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram, Ivan Vučićević

Još iz kategorije