ZBOG OŽENJENIH TRAŽILA POMOĆ PSIHOLOGA Pevačica morala da se obrati stručnjacima

14.11.2023

19:11

By

pomoć psihologa

foto: Ivan Vučićević

Pevačica je zbog oženjenih sa kojima je bila u vezama tražila pomoć psihologa

Milena Ćeranić je gotovo nestala sa estradne scene i to najviše zbog ljubavnih brodoloma koje je doživela zbog kojih je zatražila pomoć psihologa.

– Shvatila sam odavno, međutim nisam se pronašla sa psihologom. Nisam onaj tip koji se uklapa u standarde i ne volim inače da radim po standardima, i zato nisam ni volela da učim konkretno ono što je u školi nego sam volela da učim nešto što je mimo toga, što je deo toga ali nešto više, nešto drugačije, znaš. I nekako se nisam poklopila energetski i prvo radim na energiji, i onda sam u 31. ali već je doteralo cara do duvara, ja mislim da se zapravo desilo i u pravom trenutku da dođem do prave terapeutkinje koju iznad svega jako cenim i poštujem kao ženu – kaže Milena Ćeranić i nastavlja:

– Kao jednu ženu sa jako velikim autoritetom, bez nametanja i u jednom jedinom misli. To je žena koja sama diše autoritetom, koja ne treba da objasni nikome koliko je ona bitna. To je meni bilo jako bitno, ja ne volim to nametanje autoriteta, to natrljavanje kao ja sam bitan, ne. Meni su bitni moji roditelji, moja braća i prijatelji, a svi ostali su mi bitni koliko to želim da mi budu bitni.

PROČITAJTE I: „POSLE NJE SMO SAŠA I JA UŠLI U VEZU“ Isplivala još jedna tajna sa estrade, pevačica otkrila i šta nikada ne bi uradila

Milena dalje dodaje da je to bila njena najbolja investicija.

– Tako da je ona i te kako postala bitna i to je moja najbolja i najveća investicija ikada, a to je kad ulažeš u sebe između ostalog mislim da bi svi to trebali, rekla sam jednu finu rečenicu koja jako dobro zvuči, a to je:  jako je bitno da ozdraviš svoj um i svoj duh – priča Milena.


I Aleksandra Mladenović je i ranije tražila pomoć psihologa

Ona se osvrnula i na situaciju koja se dogodila Aleksandri Mladenović.

– Nisam pratila. Ja sam neko ko je apsolutno neinformisan, i što se tiče mnogo bitnijih stvari koje se dešavaju, i ratovi, čuda i tako dalje. Ne volim te stvari, ne mogu da se zamaram sa tim na šta ne mogu da utičem jer bih otišla da ratujem. A besmisleno je jer bih poginula sigurno – kaže Milena i dodaje:

pomoć psihologa

– I onda ne mogu da se upuštam ni u kakve stvari koje su teške, a koje ne mogu da promenim, ono što mislim da mogu da promenim, mislim to je ako kažem neku reč, ako dam neki savet, ako neko prepozna sebe u nekim mojim pričama, isključivo zbog toga i želim da pričam neke svoje priče neka svoja iskustva možda bih više pričala, ali ne mogu da otkrivam zbog tih nekih drugih osoba, glupo je, ali što se mene tiče zaista bih sve pričala, nemam problem, ja se ne stidim sebe ne stidim se ni svojih grešaka, ne stidim se svojih postupaka jer sam sve radila iz sveg srca, ovolikog srca, i dušom – zaključuje Milena.

Za još aktuelnih vesti iz sveta poznatih pročitajte u novom broju Scandala! koji je u prodaji

Još iz kategorije