Filipa Cara čeka teška osveta: Evo kome je uništio sreću

06.01.2023

20:01

Test Filipa Cara

IVAN VUČIĆEVIĆ

Zadrugar Filip Car mogao bi da se suoči sa bliskim prijateljem

Kako za SCANDAL! tvrdi dobar prijatelj Filipa Cara, za njega je bolje da se Zadruga produži bar još godinu dana jer ga napolju čeka pakao!

Pročitajte: Obezbeđenje uletelo u Zadrugu: Filip Car nije izdržao, Maja izvukla deblji kraj

Zadrugar Filip Car

Zadrugar Filip Car napakostio prijatelju

Naime, Filip je, navodno, svojevremeno uništio sreću svom dobrom prijatelju zbog čega mu on sada sprema osvetu!

– Filip će krvlju morati da plati! Taj momak je mnogo kivan na njega! A kako i da ne bude kad mu je sreću uskratio – objašnjava drug iz Zagreba i dodaje:

– Taj dečko je imao devojku i s njom je planirao brak, decu, venčanje… Međutim, Car se po običaju u sve umešao! Valjda mu se ta mala svidela, a nije shvatio koliko je njegovom ortaku stalo do nje, pa je polako počeo da je muva i osvaja – objašnjava drug i nastavlja:

Pročitajte: Otkrivena tajna: Filip Car će da ostvari ono što je zamislio, niko ga nije shvatao ozbiljno

Zadrugar Filip Car

– I mic po mic, dan za danom, klinka je zaludela za Carem! Kao da joj je neko mozak isprao! Naravno, ubrzo je šutnula verenika kao da nikad nisu ni planirali budućnost.

Započela je odmah vezu s Filipom i ne sluteći da će je on šutnuti čim mu dosadi! To je bilo pre njegovog prvog ulaska u rijaliti. U svakom slučaju, njen bivši se zarekao da se neće smiriti dok mu Car ne plati krvlju za izdaju! Kad se najmanje bude nadao, zabiće mu nož u leđa! Planira da mu vrati trostruko, ali tek kada ovome krene na svim poljima! E tek tada neće se smiriti dok ga ne uništi, i poslovno, i emotivno! Sada nije mogao da ga savata jer je više u Zadruzi nego napolju, ali polako, kako kaže sam, osveta se najslađe servira kada je hladna! Džaba Car tamo ganja starlete i obećava im kule i gradove, gotov je kada izađe – završava naš izvor.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije