Milan Milošević se oglasio nakon otkaza: Moli ljude po Instagramu za pomoć

08.01.2023

21:01

Povratak voditelja

PRINTSCREEN YOUTUBE

Voditelj Milan Milošević više nije deo Pinka

Voditelj Milan Milošević oglasio se na Instagramu i napokon progovorio o odlasku sa televizije Pink.

Pročitajte: Završio u bolnici –  Napadnut Milan Milošević

Voditelj Milan Milošević

Voditelj Milan Milošević progovorio o prekidu saranje

Naime, Milan se oglasio putem Instagram storija i napisao sledeće:

– Dobar dan svima! Želim po prvi put da se obratim na ovaj način vama koji me pratite na društvenim mrežama i pojasnim neke stvari. Preko 10 miliona ljudi je za sedam dana ušlo na moj profil na Instagramu, desetine hiljade poruka raznog sadržaja sam dobio od vas, svaki stori koji postavim za nekoliko sati pogleda više od 300.000 ljudi. Sve je to super, drago mi je što se toliko interstujete za mene ali moram neke stvari da vam objasnim – napisao je Milan.

Pročitajte: Milan Milošević ne vodi Zadrugu – Voditelj se suočio sa zdrastvenim problemom, mnogo je teško

Kraj saradnje

– Sa Televizijom Pink i Zadrugom sam završio poslovnu saradnju i nisam više deo te kompanije i projekta, isključivo mojom odlukom! Razumem da ste navikli na mene i da me volite, mrzite, da godinama pratite emisije koje sam vodio, ali ne mogu da dozvolim da se nastavi sa pljuvanjem kompanije za koju sam godinama do juče radio i vlasnike iste jer da meni nisu bili dobri ne bih toliko vremena bio sa njima i sarađivao na tako dobar način – napisao je voditelj i dodao:

– Molim vas da me razumete jer ja nemam nijednu ružnu reč da kažem o bivšim poslodavcima što sam i navodio realno u svakom intervju koji sam dao. Prekinuli smo saradnju i svako nastavlja svojim putem bez ikakve svađe, civilizovano potpuno. Hvala vam i nadam se da poštujete moju reč – zaključio je voditelj.

Podsetimo, on je bio učesnik prve sezone „Zadruge“, a već od druge postao je i voditelj pomenutog rijalitija. Bio je domaćin emisija „Pretres sa Milanom Miloševićem“, „Pitanje gledalaca“ , „Gledanje snimaka“ i „Nominacija“.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije