Vladimir Tomović ostavio bivšu Nenada Aleksića Ša: Posle novog brodoloma ulazi u rijaliti?

01.08.2023

12:08

By

Vladimir Tomović ima uslov

IVAN VUČIĆEVIĆ

Vladimir Tomović ima uslov za ulazak u rijaliti

Vladimir Tomović povukao se iz javnosti nakon Zadruge 5 i posvetio se biznisu na bazenu u rodnom Baru, a jedino što je poznato jeste da je u vezi sa bivšom suprugom Nenadom Aleksića Ša, Ivanom.

Pročitajte: Ša branio Ivani da se uda za Vladimira Tomovića

Vladimir Tomović ima uslov

Ipak, izgleda da Ivana i Vladimir više nisu zajedno što je, jer joj je poželeo sve najbolje u  daljem životu u jednom od svojih novijih intervjua.

– Nisam se dugo video sa Ivanom, o njoj mislim sve najbolje, jednu ružnu reč za tu ženu nemam da kažem i to je to – rekao je on.

Kako se ovih dana sve više priča o početku novog rijalitija televizije Pink „Elita“, one koji su ga sve ove godine podržavali u rijaliti šou programima zanima da li mogu da ga očekuju u novoj sezoni.


Pročitajte: Došao posle četiri godine, pa završio u krvi – Povređen Vladimir Tomović!


– Kada su rijalitiji u pitanju postoji samo jedan uslov, a to je novac. Novac unapred, novac u mojoj kući, tako da ja dok ne dobijem novac unapred i da bude u mojoj kući ne zanima me rijaliti. Nisam spreman mentalno za rijaliti. Nikada ne znaš šta te čeka i kakva psihijatrija je tamo u pitanju jer tamo normalji ljudi ne ulaze. Daleko od toga, spreman sam da pričamo iskreno o svemu. Spreman sam sa bilo kim da se suočim. Ako sam grešan, grešan sam, prižiću ruku izvinuću se nikakav problem. Sa svakim čovekom iz svoje prošlosti sam spreman da se suočim da kažem da možda sam tu pogrešio, izvini. Ljudski je izviniti se. Nisam od onih koji će do kraja života da udara glavom o zid i da pre udarim glavom o zid nego da kažem izvini. Spreman za susret sa svakim, da – izjavio je Tomović za Telegraf.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ/INSTAGRAM

Još iz kategorije