U programu sedi na jastucima: Da li znate koliko je visoka Jovana Jeremić?

15.03.2023

12:03

Visina Jovane Jeremić

IVAN VUČIĆEVIĆ

Visina Jovane Jeremić uvek je aktuelna tema

Jovana Jeremić je postala poznata po izletima u Novom jutru, koji ona sama vodi. Njeno pojavljivanje uvek je ispraćeno velikom je pažnjom javnosti, a njena visina od 163 cm donela joj je nadimak „džepna Venera“, na šta je voditeljka ponosna. Ona smatra da joj je idealna visina za nošenje štikli, što se može videti i pred kamerama, jer ih veoma često nosi. Visina Jovane Jeremić uvek je aktuelna tema, takođe je istakla kako joj se, pored visine, mere 90-60-90 čine idealne, što joj donosi veliko samopouzdanje.

Pročitajte: Jovani Jeremić pukla veza sa oženjenim muškarcem – Lagao me je i manipulisao sa mnom, duša me boli

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Ona sada traži idealnog muškarca, koji će joj pomoći da ispuni svoje snove. Jovana Jeremić je televizijska zvezda koja je postala poznata po svojoj hrabrosti i istrajnosti. Ona je uvek bila spremna da se izbori za svoje mesto na sceni i da se bori protiv predrasuda. Iako je niža od prosečne visine, voditeljka ne dozvoljava da joj to smeta u ostvarivanju njenih ciljeva, već uživa u nošenju visokih potpetica.

Pročitajte: Javnost u šoku – Evo šta je Jovana Jeremić predložila Aleksandri Prijović

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Svojevremeno je otkrila kako je naučila važnu lekciju iz svoje mladosti, kada je bila izmanipulisana da bude ljubavnica. Njen savet je da muškarac mora biti razveden ili u fazi razvoda pre bilo čega što žena želi s njim. Na greškama uvek naučimo, tako sada ova voditeljka zna koje greške neće više ubuduće praviti i dala je savet svim mladim devojkama, a to je da nikada ne budu druge.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram, Ivan Vučićević

Još iz kategorije