Ne kriju sreću: Rada i Haris zaljubljeni više nego ikad pre, vreme je za najlepše vesti FOTO

24.01.2023

22:01

By

Rada i Haris pomirenje

Foto: Instagram

Veza Harisa i Rade ponovo je aktuelna

Ljubav između Harisa i Rade često je bila na meti loših komentara, a javnosti je delovalo kako se njihova veza drži na tankom ledu. Iako se par nije isticao mnogo, o njima se pisalo na sve strane, čak smo mogli da pročitamo i nagađanja kako Haris vara Radu. Veza Harisa i Rade trajala je šest godina, prošli su kroz razna iskušenja, koja su ih, na kraju, izgleda i razdvojila.

Mnogi fanovi ovog para nisu ni mogli da zamisle kako njih dvoje neće više biti zajedno, pa samim tim i ne čudi što se njihovo pomirenje dogodilo ubrzo posle raskida. Naime, njih dvoje su zajedno nastupali u Švedskoj. U pauzama su se slikali sa fanovima, a sa slika možemo da vidimo i koliko su srećni zapravo. Izgleda da veza Harisa i Rade ipak ima drugu šansu, ovaj ljubavni par se nije libio da nastane tamo gde je stao.

Pročitajte: Ljubav pobeđuje sve – Rada Manojlović nasmejana i srećna u njegovom prisustvu FOTO

Veza Harisa i Rade

Nikada se nisu svađali, vređali i slično, a posebno se nisu javno raspravljali po medijima. Izgleda da su ponovo srećni, da uživaju, a možda će se i desiti i svadba u nekom momentu, što priželjkuju mnogi njihovi fanovi. Njihovo pomirenje oduševilo je mnoge, ali se par još uvek nije oglasio povodom istog.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ivan Vučićević, Instagram

Još iz kategorije