Šok priznanje: Vanbračni sin Gorana Bregovića rešio da progovori o svemu VIDEO

02.02.2023

21:02

Vanbračni sin Gorana Bregovića

Foto: Promo

Vanbračni sin Gorana Bregovića – mladi pevač je isti muzičar

Mlada muzička nada Marko Stanković priča za naš portal kako je krenuo da osvaja estradu, te čega je sve morao da se odrekne. Čak je ostao i bez devojke.

Pročitajte: Neće da plati – Severinu sačekao dug koji ima, pokušala da izbegne ogromnu sumu

Vanbračni sin Gorana Bregovića

Foto: Promo

– Odrastao sam u nemaštini, u porodici se uvek svaki novčić odvajao za našu decu i posebno za sestrinu operaciju koja je rođena sa srčanom manom. Oduvek me pratila panika da ću ostati bez novca. Kad sam počeo da živim od muzike, svu energiju usmerio sam samo na to. Zanemarivao sam rođendane, venčanja i slavlja mnogih prijatelja i članova familije. Jednako tako zanemarivao sam i devojku. Te sam godine imao 270 nastupa. Ona me, očekivano, ostavila i slomila mi srce. Napisao sam pesmu „Da ne svane“ upravo o tom događaju. Ljubav sam izgubio zbog predanosti poslu, muzika me koštala najlepše ljubavne priče, upravo zato besno lomim gitaru u spotu. Preterao sam, danas mi je jasno. Nisam znao da nađem ravnotežu – kaže Marko Stanković, kantautor s ljubljanskom adresom koji već 12 godina gradi svoj put na estradi, a s novom baladom ovaj mladić velikog raspona glasa i šarolikih gitarskih sposobnosti spreman je da osvoji ceo Balkan, koji je i ujedinio u pesmi jer su mu instrumentalisti bili najveće face iz svih susednih država.

Pročitajte: O testamentu Siniše Mihajlovića svi pričaju – Evo šta dobija vanbračni sin legendarnog fudbalera

Vanbračni sin Gorana Bregovića

Foto: Promo

– Zamolio sam ga za zajedničku fotografiju. Prokomentarisao je naš nastup na lep način i rekao da nam ne sme ponuditi ništa piti jer smo veoma mladi za alkoholnu zdravicu. Bio je divan prema nama. Sutradan su u lokalnim medijima pratila rasprava u Skupštini u kojoj se govorilo da su Bregovića nepotrebno platila 40 hiljada evra, a da smo mi klinci napravili bolju atmosferu iako smo nastupali besplatno. Tada su krenule priče da sam vanbračni sin Gorana Bregovića, a glupost, čoveka sam samo taj jedan put u životu video – smeje se Marko koji se sa 19 godina preselio u Beograd.

Još iz kategorije