Vređali je i ponižavali: Ćerka Jelene Karleuše progovorila o traumi od koje se teško oporavlja

16.03.2023

11:03

By

Zdravlje Jelene Karleuše

IVAN VUČIĆEVIĆ

IVAN VUČIĆEVIĆ

Uvreda Nike Tošić pogodila je mnogo

Nika Tošić je od malih nogu bila posebna, pa čak i nastupala na raznim dečijim takmičenjima, gde je osvajala razne nagrade. Iako ne voli da se slika za novine, na Tik Toku ima svoju armiju fanova koju oduševljava interesantnim video snimcima. Ona obožava fudbal, što nije ništa čudno s obzirom na to da je njen otac Duško Tošić uspešan u tom sportu, ali pre nego što se odlučila da trenira fudbal, odbojka joj nije bila izabrani sport.

Pročitajte: Dvostruki rat na estradi – Jelena Karleuša osula paljbu po ovim koleginicama, društvene mreže se usijale FOTO

Uvreda Nike Tošić

Iako nije uspela da se proslavi u odbojci, njeni talenti su joj otvorili druga vrata, pa je danas jedna od najpopularnijih Tik Tok zvezda. Jelena Karleuša i Duško Tošić su bili veoma ponosni na svoju ćerku i stalno ih zasmejava, a ona je sada ispričala svoju priču o uvredama koje je doživela zbog svojih kilograma. Uvreda Nike Tošić pogodila je mnogo, a Karleuša joj je dala odličan savet da to prevaziđe, te da bude srećna i zadovoljna sobom. Jelena se nada da će njena ćerka uspeti da se suprostavi svemu i da će biti jača od svih zlih komentara. Savetuje svoju ćerku a bude snažna i da se oseća prijatno u svom telu, te da je najbitnije šta ona misli o sebi i kako se ona oseća, a ne šta drugi kažu.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram, Ivan Vučićević

Još iz kategorije