Umro sin Mirka Kodića, harmonikaš hospitalizovan posle tragične vesti

28.10.2023

19:10

By

Mirko Kodić

foto: Ivan Vučićević

Mirko Kodić

Harmonikaš Mirko Kodić potvrdio je danas vest da mu je noćas preminuo sin

Prema prvim informacijama, sin Mirka Kodića, Aleksandar Kodić, se nekoliko dana žalio da mu je loše, a sinoć je samo legao i nije se probudio.

Aleksandar Kodić je preminuo u snu u svojoj 30. godini.

Aleksandar je kako se ranije pisalo, a što je harmonikaš i potvrdio radio kao barmen u restoranu proslavljenog košarkaša Dejana Bodiroge.

Mirko Kodić sin Aleksandar

Aleksandar, sin Mirka Kodićafacebook, drustvene mreze

– Tačno je da Aleksandar radi kao barmen kod košarkaša Dejana Bodiroge u ekskluzivnom restoranu na Vračaru. Ponosan sam na njega koliko je dobar i vredan – rekao je Kodić ranije.

Inače, harmonikaš Mirko Kodić se tri puta ženio. Pored Aleksandra, iz prethodnih brakova ima i sina Vladimira, a s poslednjom suprugom Silvijom ima ćerku Rebeku. Ona je nasledila muzički talenat od oca i bavi se pevanjem. U jednom od intervjua Mirko je naglasio da je presrećan zbog svoje porodice.


 

Mirko Kodić je hospotalizovan posle tragične vesti

Kada je čuo ovu tragičnu vest Mirku je pozlilo, naveo je njegov prijatelj.

– Mirku je pozlilo kada su mu javili. Čovek nije mogao da priča od šoka, baš se zaledio.Suze, jecaji koje sam čuo, baš je bilo traumatično. Njih dvojica su bili baš vezani jedan za drugog, imali su prelep odnos, jedna normalna, zdrava porodica, ovo je baš velika tragedija. Ne bih više ni mogao da pričam, razumete me sigurno, ovo su teški trenucima, treba da budemo sad svi zajedno – rekao je Kodićev prijatelj.

Pevačica Goca Božinocksa se čula sa Mirkovom ćerkom koja joj je potvrdila da je pevač u bolnici.

– Čula sam sada i u šoku sam, ne znam šta da vam kažem, nemam reči… Tuga! Sa Mirkom sam prijatelj, ne znam kako će on to da preživi. Ne znam kako da mu izjavim saučešće od bola… Ne mogu da verujem, ništa ne znam osim ovoga što sam pročitala, sad ću da ga nazovem. Saučešće porodici – rekla je Goca za „Srbija Danas“, a zatim je izjavila da joj je ćerka rekla da su Mirko i njegova supruga trenutno u bolnici.

Aleksandar Kodić (30) je preminuo u snu, a pošto uzrok smrti nije poznat, policija je naložila da se uradi obdukcija.

IZVOR: Blic

Još iz kategorije