Ekskluzivno: Otkrivamo tajni plan Milene Kačavende za Elitu

08.08.2023

18:08

By

Istina o Mileni Kačavendi

IVAN VUČIĆEVIĆ

Ulazak Milene Kačavende u rijaliti izazvaće pravi haos

Milena Kačavenda će u Eliti, koja počinje uskoro na televiziji Pink, napraviti potpuni haos, ekskluzivno saznaje SCANDAL! Ona, koja je postala najpoznatija kuma u regionu braneći Anu Ćurčić tokom Zadruge 6, sada je dobila priliku da se i sama pokaže u najgledanijem rijalitiji formatu.

Pročitajte: Kad ovo čuje, Ana će doživeti nervni slom -Kuma Kačavenda priznala šta sve krije sa Bulićem

Ulazak Milene Kačavende

Prema saznanjima do kojih je došao SCANDAL! Milena neće samo raskrinkati svoju bivšu drugaricu i kumu Anu i njenog bivšeg muža Zvezdana Slavnića, već i mnoge druge. Kačavenda je poznata kao neko ko barata veoma pouzdanim i pravim informacijama i mnogi koji su joj se zamerili će sada biti na tapetu.

Ona ulazi u Elitu noseći u glavi takozvanu crnu listu! Nije isključeno da je Kačavenda potkovana informacijama i o drugim učenicima Elite, a kada budete videli spisak i imena koja ulaze, u celom regionu će zavladati muk.

Pročitajte: Totalni obrt – Kačavenda se javno obratila Moki Slavniću, poručila mu da se kaje

Ulazak Milene Kačavende


Televizija Pink uveliko završava pregovore sa mnogima. Ogromna interesovanje vlada za ovaj rijalit zbog neverovatnog nagradnog fonda. Ali ono što je sigurno to je da će Milena, koja je ujedno i prvi zvanično potvrđeni učesnik, biti jedan od zanimljivih igrača ovog rijalitija.

Prvenstveno jer će u javnost izneti sve podatke i sve činjenice potkrepljene dokazima, a na taj način i raskirnkati sve učesnike prethodne sezone, ali i ove ako joj se neko od Elite zameri.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije