Sramna istina isplivala na godišnjicu smrti: Udovica Tome Zdravkovića tvrdi da je pokradena, pomenula i Pejovića

01.10.2023

12:10

By

Udovica Tome Zdravkovića

Printskrin

Printskrin

Udovica Tome Zdravkovića više ne želi da ćuti i skriva nepravdu koja joj je naneta nakon što je emitovan film o njenom pokojnom suprugu

Udovica Tome Zdravkovića progovorila je o filmu koji je snimljen po liku i delu njenog pokojnog supruga, a onda je za medije ispričala da je, navodno, pokradena.

Udovica Tome Zdravkovića

PrintskrinPrintskrin

Navršeno je 32 godine od kada nas je napustio legendarni Toma Zdravković

Gordana Zdravković, udovica Tome Zdravkovića, održala je 32. pomen pevaču, na Centralnom groblju i tom prilikom javno oplela po menadžeru Banetu Obradoviću. Kako je ispričala, on ju je pokrao i potpuno prevario po svim mogućim osnovama i dodala da je on uzeo sve što ima veze sa filmom. Takođe, Gordana ne krije ni da je sama kriva jer nije pročitala ugovor.

Udovica Tome Zdravkovića

PrintskrinPrintskrin

Tomina udovica Gordana Zdravković očajna zbog prevare

– Oni su mene prevarili za film. Potpisala sam jedan ugovor za film, koji nisam čitala, tako da je Bane Obradović uradio sve u svoju korist. Verovatno je to sve bilo planski, čim nije hteo da potpiše. Verovala sam im, nisam sumnjala u njega. Pričala sam sa Bjelogrlićem: Ti jesi oštećena, ali ja ti ne mogu ništa pomoći, ja sam njega isplatio“, rekla je udovica Tome Zdravkovića, a potom dodala će zabraniti emitovanje serije u dogovoru sa advokatom.


Udovici pokojnog Tome više se niko ne javlja od pevača i prijatelja s kojima je legendarni Zdravković bio blizak, čak ni oni najbliži

IZVOR: Ekskluziv/Hype

SLIKE: PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije