Udala se Anđelka Prpić u najvećoj tajnosti: Intimna ceremonija samo za najbliže, pljuštale su suze radosnice FOTO

09.09.2023

14:09

By

Udala se Anđelka Prpić

Ata images

Udala se Anđelka Prpić, glumica u tajnosti izgovorila sudbonosno „da“ Marku Žugiću

Anđelka Prpić neposredno pre nego što je na svet donela ćerku Čarnu u maju ove godine povukla se u medijsku ilegalu. Lepa glumica želela je da poslednje trudničke dane provede u miru, a sada odgaja ćerku daleko od očiju javnosti zajedno sa partnerom Markom Žugićem.

Udala se Anđelka Prpić

Kako prenose domaći mediji, udala se Anđelka Prpić tokom jučerašnjeg dana. Venčanje je obavljeno u tajnosti, da će reći sudbonosno „da“ znali su samo članovi njihovih porodica i bliski prijatelji koji su i prisustvovali svečanom činu.

Anđelka nije želela da pravi veliku svadbu, htela je i da izbegne medije koji su od prvog dana njene veze s Markom pisali o njima dvoma. Zato se opredelila da sve to uradi u tajnosti. Ni na društvenim mrežama niko nije postavljao fotografije i snimke, a ni ona se nije oglašavala – kaže izvor za „Kurir„.

Udala se Anđelka Prpić


Među zvanicama nije bilo mnogo poznatih ličnosti, te s toga i ne čudi da glumičine kolege nisu čule da se ona udala. Njenu sreću zbog sklapanja braka s Markom podelili su njeni bliski prijatelji voditeljka Marija Kilibarda, voditelj Slavko Beleslin, glumica Anja Mandić i frizer i šminker Aleksandar Đikić.

Udala se Anđelka Prpić

Da li je glumica uzela prezime sadašnjeg supruga ili je zadržala od prvog još uvek je nepoznato. Podsetimo, njoj je ovo drugi brak, dok je Marku prvi. Ona je bila udata za beogradskog ugostitelja Daria Prpića, s kojim ima sina, dok je Žugić pre veze s glumicom bio u dugogodišnjoj vezi. On je s tom devojkom i zakazao svadbu na kojoj je trebalo kum da mu bude Anđelkin bivši muž, koji mu je i bio jedan od najbližih prijatelja.

 

IZVOR: Kurir

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije