Ne postoje reči utehe: U nezapamćenoj tragediji ubijena je ćerka trenera Zvezde

03.05.2023

19:05

Ubijena ćerka trenera Zvezde

Jutros se u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u srcu Beograda dogodila nezapamćena tragedija. Naime,  došlo je do pucnjave u kojoj je učenik te škole K. K. ubio osmoro đaka, 7 devojčica i jednog dečaka, i radnika obezbeđenja, a ranio šestoro dece i jednu nastavnicu. Jedna od žrtava je i ćerka poznatog odbojkaškog trenera Dragana Kobiljskog.

Pročitajte: Naša deca idu u tu školu – Maloletnik ubio osmoro đaka, poznati na mestu zločina, vapaji odjekuju ulicom

Youtube Screenshot

Kobiljski trenutno radi u odbojkaškom klubu Zalau u Rumuniji, a odmah nakon što je primio tužnu vest zaputio se ka Beogradu.

Pročitajte: Njeno srce ne bi izdržalo – Mlađa ćerka Nikoline Pišek jedva izbegla današnju tragediju u školi, oglasila se voditeljka

ATA images

On je tokom igračke karijere nosio dres Partizana, a potom je trenirao Crvenu zvezdu. Tragediju je potvrdio bivši odbojkaš Željko Tanasković, zet Dragana Kobiljskog, koji je oženio Draganovu sestru.


Pročitajte: Ćerka Merime Njegomir uplakana zbog masakra – Dete moje drugarice je ranjeno

Ubijena ćerka trenera Zvezde

– Svi smo zatečeni i potreseni. Ne znam šta bih rekao. Velika tragedija i prosto je nezamislivo da se to dogodi na ovim prostorima. Šurak Dragan i ja se znamo dugo, igrali smo zajedno, katastrofa je šta ga je zadesilo. Nezamislivo mi je da se dogodi to na ovim prostorima, što samo govori o tome koliko moramo da obratimo pažnju na mlade – poručuje Tanasković.

Još iz kategorije