Odmah joj pišite tužbu, ovaj put je preterala: Ana Ćurčić besna na Anđelu, ovaj komentar joj nije trebao

09.03.2023

13:03

By

Sukob Ane i Anđele

PRINTSCREEN YOUTUBE

Tužba Ane Ćurčić upućena Anđeli zbog kleveta

Pitanja gledalaca u Zadruzi sinoć su ponovo podigli pravu prašinu među učesnicima rijalitija, pogotovo među suparnicama Anđelom Đuričić i Anom Ćurčić.

Naime, nakon burnog dana kada je Zvezdan izneo salvu uvreda na Anin račun, a potom skočio i u jezero, tokom večeri je Anđela pokušala da ga odbrani od Ane, te je došlo do još jednog verbalnog okršaja između nje i Ćurčićeve.

Pročitajte: Anđelini roditelji rešili da prijave Zvezdana policiji

Tužba Ane Ćurčić

Naime, ponovo se povela priča o Aninoj manipulaciji i ponašanju, te joj je Anđela zamerila što je krenula na nju tokom jednog obračuna.


– Ti si čak i konstatovala da Ana ima šizofreniju – upitao je Anđelu voditelj Darko Tanasijević, a Anđela je, „kao iz topa“ odgovorila: „To je činjenica“.

Ovo je šokiralo zadrugare, a Ćurčićeva je momentalno reagovala:

Pročitajte: Ana Ćurčić je ranije drugačije izgledala, evo šta je sve radila na sebi VIDEO

Tužba Ane Ćurčić

– Ja za ovo nisam čula, tako da želim da mom advokatu poručim da podnese još jednu tužbu prootiv Anđele Đuričić – rekla je Ana, a potom otkrila sve o svom zdravstvenom stanju:

– Pored uvrede da sam tukla svoju decu, ona mi sada daje i dijagnoze. Ja nemam problem da kažem sa čime se borim. Imam anksiozni poremećaj sa napadima panike i to nikakva dijagnoza – rekla je Ana i ućutkala Ćurčićevu.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: SCREENSHOT YOUTUBE

Još iz kategorije