Oglasio se i Saša Popović povodom tragedije: Mnogo mi je žao, ne mogu da opišem…

07.03.2023

18:03

Mišljenje Miše Mijatovića

IVAN VUČIĆEVIĆ

Tuga Saše Popovića rasplakala je mnoge

Tragedija koja se desila sinoć, mnoge je ostavila bez teksta. Naime, momak koji je poginuo bio je pevač Zvezda Granda, svi su ga znali kao dobrog, pristojnog i poštenog, a niko nije mogao da zna šta mu je sudbina priredila. U stravičnoj nesreći koja se dogodila sinoć na auto-putu Šid-Beograd kod Dobanovačke petlje, pevač Nemanja Vuković izgubio je život. On je sa automobilom marke volksvagen sleteo sa puta i udario u zaštitnu ogradu.

Pročitajte: Tragedija pogodila Jelenu Karleušu – Vest o pogibiji jutros potresla region

Tuga Saše Popovića

Prema onome što se sumnja, Nemanja je ušao u stanje šoka i izašao iz vozila, krenuvši da pređe preko auto-puta u suprotnom smeru. Tragično, on je bio udaren od strane autobusa, što je rezultiralo smrću pevača. Hitna pomoć je došla brzo na mesto nesreće, ali je bilo prekasno da se spase pevačev život. Razlozi za Nemanjino ponašanje nisu jasni, a njegova porodica i prijatelji su tužni zbog njegove prerane smrti. Povodom ovog tragičnog događaja, oglasio se i Saša Popović:

Pročitajte: Strašne vesti – Dženan Lončarević doživeo saobraćajnu nesreću, evo u kakvom je stanju pevač

Tuga Saše Popovića

– Mnogo, mnogo me je rastužila ova vest. Nemanju sam kastingovao da se takmiči kod nas kada je imao 18 godina, bio je dobar pevač, sećam se da mu je mentor bila Jelena. Žao mi je svakog čoveka koji nam ode i kog sam poznavao, a kamoli ovog dobrog momka, ove mladosti, života koji je tek počeo… Mnogo mi je žao, saučešće njegovoj porodici, prijateljima i svima koji su poznavali i voleli Nemanju.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram, Ivan Vučićević

Još iz kategorije