Stižu čestitke: Trudna Sloboda Mićalović, otkriveni svi detalji

17.01.2023

22:01

Krštenje dece Slobode Mićalović i Vojina

PRINTSCREEN INSTAGRAM

 

Trudnoća Slobode Mićalović odvijaće se pred kamerama

Sloboda Mićalović ponovo će se naći u ulozi majke, ali pred TV ekranima gledalaca serije Urgentni centar.

Pročitajte: Slobodi Mićalović pozlilo – Glumica hitno primljena u bolnicu

Trudnoća Slobode Mićalović

Nakon što je glumica sa kolegom Vojinom Ćetkovićem dobila ćerke bliznakinje Veru i Milu svi su se nadali da supružnici na broju dva neće ostati, te da će lepa Leskovčanka partneru podariti još jedno dete i to muško.

Nažalost, iz razloga poznatog samo glumačkom paru, do toga nije došlo. Sloboda i Vojin, nisu mnogo patili zbog toga, naprotiv sa osmehom na licu i velikom ljubavlju u srcu posvetili su se odgoju svojih lepotica koje kroz par meseci pune 13 godina.

Suvišno je reći da su prekrasne tinejdžerke njihov centar sveta, te u ovom sada momentu oni ni ne mogu da zamisle da njihova porodica drugačije izgleda. Ipak, u neko došlo došlo je do promene.

Pročitajte: Poznata glumica pokazala novog dečka FOTO

Trudnoća Slobode Mićalović

Pre izvesnog vremena glumac i glumica kupili su psa Dimu, koji je postao njihov peti član domaćinstva. Svi su ga veoma zavoleli posebno Vojin koji je u ljubimcu dobio muško pojačanje. Taman kada se pomislilo da ne postoji ništa što porodicu Ćetković-Mićalović može toliko obradovati u medije je dospela vest da je Sloboda Mićalović trudna po drugi put.

Budući da je Sloboda u blagoslovenom stanju zarad projekta, tačnije ona u seriji Urgentni centar igra glavnu sestru trudnicu, neosporno je da su iz više faktora njeni ukućani presrećni, najpre zbog finansijskog momenta koje angažovanje u ovom projektu glumici donosi, pa i satisfakcije po pitanju karijere koju ona posle reflektuje na najmilije, deleći sa njima isključivo ljubav.

IZVOR: SVET-SCANDAL

SLIKE: PRINTSCREEN INSTAGRAM/IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije