Trudnoća kao grom iz vedra neba: Slavica Ćukteraš u drugom stanju, za ovu tajnu niko ne zna

23.01.2023

10:01

Zdravstveno stanje Slavice Ćukteraš

PRINTSCREEN INSTAGRAM

Foto: Instagram

Trudnoća Slavice Ćukteraš zatekla pevačicu 

Iako se njen brak sa Vladom Avramov neslavno završio 2019. godine, pevačica Slavica Ćukteraš uvek će biti zahvalna na tom iskustvu jer je iz njega dobila ćerku Viktoriju tri godine ranije.

Pročitajte: Taman kada je mislila da je prošlo, bolest se ponovo vratila – Zdravlje Slavice Ćukteraš narušeno, pevačica bije najtežu bitku

Trudnoća Slavice Ćukteraš

Jedina trudnoća Slavice Ćukteraš sada se već čini davnom, ali pevačica je nedavno govorila o njoj prisetivši se kako je baš u tom periodu nastupala u nekada najgledanijem serijalu „Tvoje lice zvuči poznato“.

Trudnoća Slavice Ćukteraš naterala je tada poznatu pevačicu da već na samom početku serijala odustane od daljeg takmičenja, a ona je nedavno ispričala kako nije ni znala da je u drugom stanju, dok je njena koleginica Ivana Peters, koja ju je tada pripremala za nastupe u pomentuom šou-programu, odmah znala šta se dešava, pa čak i pre same Slavice.


Pročitajte: Slavica Ćukteraš na JAKIM LEKOVIMA – Ne može više da IZDRŽI

Trudnoća Slavice Ćukteraš

– Sa Ivanom Peters sam delila bekstejdž. Satima smo tu sedele, dok sam ja kukala, kako mi sve smeta i maska smrdi, i da mi je muka, i da mi je želudac u nosu, i da ne znam što sam uopšte ovde, jer mi ništa ne odgovara, ne znajući da sam trudna. Jedino je Ivana to znala i bez teksta, zbog mog ponašanja – prisetila se pevačica .

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: INSTAGRAM/IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije