Sreća nije da se krije, Sanja Vučić progovorila o trudnoći: Radiću sa stomakom do zuba

18.01.2023

21:01

Trudnoća Sanje Vučić

Foto: Instagram

Trudnoća Sanje Vučić – vest koja se željno iščekuje

Nekadašnja članica grupe Hurricane Sanja Vučić dugo je pokušavala da ljubavni život sakrije od očiju javnosti, ali je pre nekoliko meseci obelodanjeno da već neko vreme uživa pored novog izabranika Nenada Cicmila.

Pročitajte: Majka Sanje Vučić urlala na taksistu – Optužila ga da joj je zlostavljao ćerku

Trudnoća Sanje Vučić

Foto: Instagram

Mnogi se pitaju da li će se uskoro kod Sanje čuti svadbena zvona, a ona je sada progovorila o venčanju i proširenju porodice. Pevačica mašta o intimnoj svadbenoj ceremoniji, a da li je trudna Sanja Vučić, svi željno iščekuju da čuju. Lepa brineta je otkrila da nema u planu proširenje porodice trenutno ali da kada se to desi, radiće sa stomakom do zuba:

– Ne planiram ništa! Planiram samo da štancujem pesme, jer mi je karijera sada u prvom planu. Vodim računa da ne ostanem trudna, ali i ako bi mi se to desilo, pevaću i sa stomakom! Jednog dana, kad se budem udavala, volela bih da to bude intimno, romantično venčanje, na nekom pustom ostrvu, sa veoma malo gostiju – otkrila je ona za „Informer“.

Pročitajte: Sanja Vučić zaratila sa Ksenijom Knežević – Uraganka optužila koleginicu da laže

Trudnoća Sanje Vučić

Foto: Instagram

Trudnoća Sanje Vučić željno je iščekivana i od strane njenih bliskih koleginica i prijateljica Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, a lepa Kruševljanka je otkrila koliko uspevaju da se druže nakon raspada grupe:

– Teže mi je kada nastupam sama… Čujemo se često, ali se retko viđamo. Obaveze nam ne dozvoljavaju da se družimo kao ranije. Imam mnogo nastupa, pevala sam i za doček Nove godine, snimala sam duet – iskrena je bila Sanja za pomenuti medij.

IZVOR: Informer

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije