Trudna Aleksandra Nikolić u strahu od Maje, Car se oglasio: Ona je naša noćna mora!

27.09.2023

14:09

By

Trudna Aleksandra Nikolić

ATA IMAGES

Ata Images

Trudnoća Aleksandre Nikolić danas je glavna vest u svim medijima, pobednica Zadruge blista od sreće

Pobednica Zadruge 6 Aleksandra Nikolić potvrdila je medijima da je trudna sa Filipom Carem i da čeka devojčicu. Kako je navela, sada je fokusirana samo na dete i sebe iako je Maja Marinković brže-bolje krenula da joj radi o glavi zbog čega je trudna Aleksandra Nikolić ipak pomalo u strahu jer je svesna da Maja ne bira sredstva.

Trudnoća Aleksandre Nikolić

IVAN VUČIĆEVIĆIVAN VUČIĆEVIĆ

Aleks Nikolić sija od sreće, potvrdila javno da će roditi devojčicu

– Istina je, jesam trudna i nosim devojčicu. To je trenutno ceo moj svet. Apsolutno me niko i ništa više ne interesuje sem nje. Samo razmišljam o tome kako da opremim bebinu sobicu i to je sve što u ovom trenutku mogu da kažem. Molim vas za razumevanje i privatnost – rekla je trudna Aleksandra Nikolić, a Maja je objavila skrinšotove svojih dopisivanja sa Filipom kako bi joj odmah napakostila, ali Aleks to ne dotiče, a Filip Car je već reagovao.

Dejan Dragojević

Ata ImagesATA IMAGES

Pročitajte: Otkrivena tajna – Filip Car će da ostvari ono što je zamislio, niko ga nije shvatao ozbiljno

– Nakon naslova o tome da je trudna Aleksandra Nikolić kao metak dolazi ko drugi nego naša noćna mora! Čekamo još neke da se jave, pa onda slobodno uđite u „Elitu“ i pričajte o nama! Samo molim vas neka se neko javi bar sa audio snimcima pričanja sa mnom, poruke su za pi**e! Idem još malo da odspavam, pa kad se vratim, nadam se da će se napaćena duša naći, pošto smo se čuli, viđali šta god, jedan onako validan snimak audio i video! Stvarno me sramota kome dajem na značaju – napisao je Car nakon što su mediji objavili da je trudna Aleksandra Nikolić.

Pročitajte: Fanovi u strahu za Aleksandru – Pobednica Zadruge završila na klinici, evo u kakvom je stanju

Trudna Aleksandra Nikolić

Ata ImagesATA IMAGES


Inače, Aleksandrina mama Slovenka tvrdi da nije upućena u to da će dobiti unuku, ali se raduje ako je to zaista tako.

– Ne znam ništa vezano za Sandrinu trudnoću, sve morate nju da pitate! Biću srećna ako je istina, biće onako kako Bog kaže – poručila je majka Aleksandre Nikolić za Informer.

IZVOR: Ekskluziv/Alo

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije