Uspela je da sakrije trudnoću do pred porođaj: Soraja u devetom mesecu, evo ko je otac bebe

23.01.2023

17:01

trudna soraja

Trudna Soraja priprema se za ulogu majke

Starleta Soraja Vučelić je u devetom mesecu trudnoće, a bebu čeka sa poznatim biznismenom. Njih dvoje trenutno žive u Zagrebu, a svoju ljubav ne kriju od očiju javnosti. Soraja do sada nije želela da se sazna da je trudna, pa je zbog toga izbrisala sve društvene mreže.

Pročitajte: Pevačici stižu čestitke sa svih strana – Edita pokazala trudnički stomak

Trudna Soraja Vučelić

Ona je promenila život iz korena, odlučila da okrene novi list, te poželela da se ostvari u ulozi majke. Za njenu trudnoću je znao samo uži krug ljudi. Trudna Soraja je aktivna u devetom mesecu trudnoće. Najviše voli da šeta gradom, a viđena je i na koncertu Jelene Rozge.

Pročitajte: Misterija Sorajine nesreće – Pričalo se da ima unutrašnje krvarenje, a onda stiglo obaveštenje

Drama Soraje Vučelić

 

Soraja se odavno povukla iz javnosti i živi drugačijim načinom života. Čeka bebu i maksimalno je posvećena trudnoći i dolasku sina na svet. Verujte mi da uživa i da je ne zanima ništa osim roditeljstva. Čim je saznala da će postati mama ugasila je društvene mreže i posvetila se porodici – izjavio je izvor blizak starleti, pa dodao:

Preselila se u Zagreb, gde održava trudnoću. Njen partner ima svoj biznis i ne želi da se javno eksponira, što Soraja poštuje. Zbog njega je i izbrisala svoje društvene mreže. Trudnoća ju je potpuno promenila, nije želela čak ni da javnost zna da je u drugom stanju.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije