Otac pretukao ćerku: Anđela otkrila najveću traumu, čak i Ana zanemela od bola

05.03.2023

12:03

Roditelji Anđele Đuričić

PRINTSCREEN YOUTUBE

Trauma Anđele Đuričić dugo skrivana od javnosti

U rijaliti šouu Zadruga sve je veće tenzija zbog odnosa Ane Ćurčić, Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić.

Pročitajte: Anđela rukom razbila staklo pa se povredila, roditelji joj ulaze u Belu kuću

Trauma Anđele Đuričić

Naime, kako je Ana izjavila pred kamerama da ju je Zvazdan maltretirao na šta se nadovezala i Anđela koja ne veruje u priču Čurćićeve.

– Ne da ne verujem u te priče, nego ne znam ni u šta da verujem. Žena svaki dan menja priču. Šta si radila sa njim tolike godine ako te je maltretirao, a sa druge strane pričaš kako vam je bilo lepo tih 15 godina. Ja da me dečko udari, nevezano za Zvezdana, odmah bi otišla da ga peijavim – rekla je Anđela, a Ana joj pružila ruku i rekla da joj svaka čast što bi prijavila nasilje.

Pročitajte: Iskoristio priliku dok nema Zvezdana – Zadrugar hvatao Anđelu i nudio joj novac VIDEO

Trauma Anđele Đuričić

Anđela je shvatila ovo kao sarkazam, te se rasplakala i podelila sa zadrugarima traumu iz detinjstva koju će večno pamtiti.

– Prijavila bih nasilje bilo ko da je u pitanju dečko, pa i otac. Ja sam prisustvovala jednoj mučnoj situaciji gde je otac bukvalno pretukao svoju ćerku. To je meni bilo toliko strašno, počela sam da vrištim o plačem. Svom ocu sam tada rekla, „Tata, da si ti meni ovo uradio, bukvalno odmah bih otišla u policiju“ – rekla je Anđela, dok su je zadrugari pažljivo slušali, pa čak i Ana.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: PRINTSCREEN YOUTUBE

Još iz kategorije