Veće boli nema: Suzani Mančić preminulo dete

23.01.2023

15:01

Tragedija Suzane Mančić

Tragedija Suzane Mančič o kojoj se malo zna

Čuvena loto devojka, Suzana Mančić, za vreme svoje karijere prošlo je kroz mnogo uspona i padova, gubitaka. O nekima od njih je ranije govorila, a o nekima je rešila sada da progovori.

Suzana je u jednom intervjuu govorila o detinjstvu, smrti roditelja, tri pobačaja i gubitku dostojanstva nakon curenja kućnog snimka u javnost, koji joj je najteže pao.

Pročitajte: Suzana Mančić maltretirana – Slučaj prijavljen policiji, a evo ko je mučio voditeljku

Tragedija Suzane Mančić

– Srećnih trenutaka je u životu jako malo i treba ih prepoznati i uživati u njima. Čini mi se da sam sreću vukla za rukav. Naravno, nesreća je neizbežna. Od malih nogu sam imala trenutke kada bi me koža bolela od straha ako zakasnim 10 minuta kući jer me čeka tata. Bio je strašan i veoma strog. Kasnije su se nizali loši trenuci, nije bilo ništa strašno. Recimo, simpatično je za jednu mladu devojku, da mi je najstrašniji rođendan bio kada sam napunila 23 godine. Sa 23 godine pretpostavka je bila, da ćemo tada završiti gimnaziju, pa fakultet, pa se zaposliti, posle ide udaja, rađanje dece i to je kraj života – rekla je Suzana pa progovorila o karijeri, ali i gubitku deteta:

Pročitajte: Proveravao je i ugnjetavao – On joj je bio noćna mora, Suzana Mančić iznela detalje zbog kojih nije mogla da spava

Tragedija Suzane Mančić

– Karijera koju sam imala, imam je i sada, ali sam pre svega bila jugoslovenska zvezda. Sve što treba da ti se desi, desi ti se. Ostavi te dečko pred venčanje, ostaneš bez roditelja, udaš se pa želiš decu, pa izgubiš jedanput, pa dvaput, pa triput. To su sve teški trenuci koji prate svako živo biće. Treba da se pomirimo sa gubitkom i da ga prevaziđemo, to je velika stvar. Kada te bace, kada padneš u blato, okrvaviš kolena, moraš duboko da udahneš, da se presabereš ko si, šta si, da ustaneš i nastaviš dalje.

IZVOR: EKSKLUZIV/BLIC

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije