Naša deca idu u tu školu: Maloletnik ubio osmoro đaka, poznati na mestu zločina, vapaji odjekuju ulicom

03.05.2023

13:05

By

Tragedija na Vračaru

ATA IMAGES

Tragedija na Vračaru uzdrmala Srbiju

Nezapamćena tragedija se desila u osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ kada je maloletnik uzeo pištolj i mahinalno počeo da puca. Ubijeno je osmoro dece i radnik obezbeđenja, a šestoro đaka je ranjeno.

Ovu školu pohađaju i deca neke od naših poznatih ličnosti, koji su odmah došli na mesto tragedije.

Pročitajte: Zoran Kesić oštro kritikovao popularnu muziku

Tragedija na Vračaru

Voditelj Zoran Kesić skrhan je ovom tragedijom i naveo da je njegovo dete na sigurnom.


– Ja sam došao ispred škole da vidim šta se dešava, jer moje dete ide u tu školu, ali ove nedelje je druga smena. Ne znam šta da kažem, ovo je strašno, jako sam uznemiren… Naša deca idu u tu školu… – rekao je Zoran za Telegraf, a pevačica Ana Stanić uznemirila se i odmah pojavila na mestu stravičnog zločina:

Pročitajte: Operisana Ana Stanić

Tragedija na Vračaru

– U šoku sam i dalje, ne mogu da verujem šta se dogodilo. Svi smo uznemireni. Moj sin pohađa tu školu, ali je danas druga smena. Još nemam nikakve informacije. Moj sin ide u peti razred, a dečak koji je pucao je sedmi. Nisu se poznavali – rekla je kratko pevačica.

Na mesto zločina stigao je i proslavljeni košarkaš Duško Savanović, koji je proveo vreme sa roditeljima koji su čekali da na izlazi iz škole ugledaju svoju decu:

Pročitajte: Zoran Kesić o borbi sa depresijom

Tragedija na Vračaru

– Sve je u redu, hvala vam na pitanju. Nemam više šta da kažem – rekao je Savanović za „Republiku“, koji je otac dve ćerke.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije