Njegov odlazak mu je zauvek promenilo život: Bojan Marović progovorio o očevom samoubistvu

19.08.2023

12:08

By

Bojan Marović

ATA IMAGES

Tragedija Bojana Marovića zauvek promenila život pevaču

Bojan Marović 2003. pojavio se na festivalu Sunčane skale i oborio sve devojke s nogu.

Nagla popularnost za pevača je bio šok jer je bio ubeđen da će doživeti poraz.

Pročitajte: Tuga do neba – Pobednik Zvezda Granda doživeo veliku tragediju, svi su uz njega

Trauma Bojana Marovića

– Ja sam prvo odbijen sa Skala uz obrazloženje da mi je pesma dosadana, potom sam je poslao na Budvanski festival, ali ni tamo nije prošla. Jednog dana zvoni meni telefon i javljaju mi da je pesma ipak prošla na Skalama. I šta ja krenem, onako sav nervozan, mislim obrukaću se, jer su mi već rekli da je pesma dosadna. Ali, eto, desilo se skroz suprotno – rekao je Bojan u emisiji „Preživeli“.

Nažalost, pevač je u 16. godini doživeo veliku traumu kada je njegov otac izvršio samoubistvo.


Pročitajte: Tuga u domu Janka i Biljane Tipsarević – Smrt bliske osobe slomila im je srce

Trauma Bojana Marovića

– Nisam stigao nikad da mu kažem toliko stvari koje bih mu rekao. Mislio sam da ćemo biti jako matori kad budemo pričali o svemu. Mene su moji roditelji dobili jako mladi, tako da kad sam ostao bez oca nisam izgubio samo tatu, već i prijatelja – rekao je Marović i dodao:

Pročitajte: Tuga sa kojom ne mogu da se pomire – Preminuo sin Željka i Maje Samardžić

Trauma Bojana Marovića

– Moj otac se ubio. To je bio trenutak, to nije bilo planirano. Ali, ja znam da on to nije hteo, to je prosto bio trenutak slabosti. Svi ih imamo, kad ti je muka od svega. Kad sam ga sahranjivao i spuštao u zemlju tada je otišlo pola mene. Nikad se nisam oporavio od toga. Laž je da vreme leči rane. Ne leči, samo to stavi negde tamo. Mnogo puta sam dolazio na njegov grob i pričao šta me muči. U početku se jesam pitao zašto i kako je došlo do toga da sebi oduzme život, ali kako godine idu shvatiš to je tako moralo biti. Neko bi krivio Boga, ali nema veze on sa tim, to je samo tvoja odluka. Ništa nije ukazivalo da bi mogao da digne ruku na sebe, nikada. Zato je i bio grom iz vedra neba kada se to dogodilo, a zamisli samo kako boli nakon toga. Bio sam malo ljut neko vreme, jer sam smatrao da je trebalo da bude uz mene, ali sam mu oprostio sve – rekao je pevač.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije