Aco Pejović pao u krevet: Otkazao nastupe, ni infuzija ne pomaže

08.04.2023

18:04

By

Ćerke Ace Pejovića

IVAN VUČIĆEVIĆ

Težak period Ace Pejovića nakon porodične drame

Aco Pejović jedna je od najvećih zvezda u našoj zemlji, čiji su nastupi uvek posećeni i on živi za muziku i nastupe.

Ipak, pevaču nije uvek bilo do pesme.

Pročitaj: Jedva izbegla tragičnu sudbinu – Aco Pejović zamalo ostao bez životnog saputnika

Težak period Ace Pejovića

Pevač je pre sedam godina naglo prekinuo turneju na crnogorskom primorju i to samo par nastupa do kraja, jer se iscrpeo i tada je ustupio težak period za pevača.


Kako je tada rekao, pevač je toliko bilo da nije neko vreme nije mogao da ustane iz kreveta.

Kada je došao sebi, Aco je hitno otišao na odmor kako bi se oporavio od teškog perioda, a potom se vratio na scenu i ispričao sve što mu je na duši:

– Obzirom na to da sam došao s odmora, sada sam sjajno. Da ste me pitali pre petnaest dana, rekao bih da sam loše jer sam zaista bio na ivici iscrpljenosti od svirki i posla, pa sam zadnja dva nastupa morao da otkažem, bio sam slomljen – rekao je Pejović i dodao je bio toliko loše da nije ustajao iz kreveta:

Pročitajte: Puklo prijateljstvo? Aco Pejović i Aleksandra Prijović se mimoišli na aerodromu

Težak period Ace Pejovića

– Pao sam u krevet, nisam imao snage da ustanem iz kreveta. Do te mere je to bilo, da više ni infuzije nisu pomagale. Stiglo me je, od jula do avgusta imao sam više od četrdeset nastupa. Svake godine kažem da iduće neće biti tako, ali sada obećavam da ću da povučem ručnu i da ću smanjiti to zbog sebe. Noć je ta koja odbija čoveka, povući ću ručnu – rekao je Pejović.

Inače, godinu dana pre ove situacije, Aco je preživeo jednu od najvećih drama u svom životu kada je njegova supruga Biljana Pejović doživela moždani udar tokom predavanja na jedom fakultetu, te imajući u obzir stresnu porodičnu situaciju koju je prebrodio i način života koji je vodio, ne treba da čudi što je došlo do iscrpljenosti.

Srećom, to je sada daleko iza njega.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije