Vojaž joj ovo neće oprostiti: Otkrivene namere Tee Tairović, evo zašto je zapravo snimila duet sa reperom

02.08.2023

16:08

By

Tea Tairović

ATA IMAGES

Tea Tairović obećala duet Vojažu, pa se pokajala

Tea Tairović je sa Vojažem snimila duet iz sažaljenja, ekskluzivno saznaje SCANDAL! Naime, pre nego što su objavili pesmu Balerina koja se nalazi na njenom albumu Tea i Vojaž su snimili već jedan duet.

Naime, pre nekoliko meseci Vojaž je došao na ideju da snimi duet sa Teom. Uradio je pesmu i ponudio joj je da urade duet. Tea je pristala i pre nego što je čula pesmu, ali se to dosta odugovlačilo. Izgledalo je da se pokajala što je pristala, a da uopšte i nije čula pesmu. Njih dvoje su posle nekoliko nedelja traženja termina uspeli da se usaglase i da snime tu pesmu.

Pročitajte: Dve nedelje išao u crkvu – Vojaž potresen, susreo se sa crnom magijom

Tea Tairović obećala duet

Međutim, kada je čula šta je uradila i kako pesma zvuči u finalnom izvođenju, Tea je odustala od nje i tako se završilo. Međutim, osetila je grižu savesti što je otkačila Vojaža pa je ipak htela da mu učini jer mu je obećala. Onda ga je pozvala i rekla da ima pesmu za njihov duet i da mogu da je snime!

Pročitajte: Pevačica blista u venčanici – Udala se Tea Tairović

Tea Tairović obećala duet


U pitanju je bila pesma Balerina koju je ona potpisala kao autor. Dala je Vojažu da dopuni neki deo teksta i na kraju su tu pesmu i snimili. Vojaž ne krije da je već dva puta snimao sa Teom i da se njoj nikako nije dopala njegova pesma:

Pročitajte: Breskvica je sada prošlost – Vojaž je ponovo srećno zaljubljen, ovo je devojka koja mu je ukrala srce FOTO

Tea Tairović obećala duet

– Da bih sarađivao sa nekim, moram pre toga, da dobro gotivim tu osobu. Ne mogu da radim muziku ako ne volim tu osobu. Tako da Tea je stvarno sestra i sa njom sam uvek raspoložen da radim. Mi smo se jurili dosta dugo da uradimo duet. Ja sam prvi izašao sa idejom da treba da se desi duet, ona se složila s tim. Napravio sam pesmu i snimili smo pesmu koja zapravo još nije izašla. Međutim, ta pesma je više bila u mom fazonu, nekako tvrđa i mislili smo da još nije vreme za tako nešto i ostavili smo je jednostavno sa strane da bude nekako u oblaku. Ona je meni izašla sa ponudom sa pesmom Balerina što se meni jako svidelo, jer je pesma ovako draga i snimili smo to i eto zavrtela se – iskreno je priznao Voyage.

IZVOR: SCANDAL

SLIKE: ATA/IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije