Tanja Savić zaprošena: Evo kako izgleda njen 11 godina mlađi partner

27.08.2023

14:08

By

Tanja Savić

IVAN VUČIĆEVIĆ

Tanja Savić ponovo srećna u ljubavi

Tanja Savić pokazala je javnosti novog partnera Muhameda Mukija Bešića, pilota, koji je 11 godina mlađi od nje.

Tanja Savić

Pevačica je objavila par fotografija na Instagramu, a kako mediji prenose, Tanja ne samo da ima dečka, već su se ona i njen novi partner i verili.

Pevačica ss na svom Instagram nalogu, ona se oglasila emotivnom porukom, čime mnogi smatraju da je potvrdila šuškanja medija.

– U nekom trenutku u životu, neko će vas voleti više nego što ste očekivali. Budite strpljivi i naučite da čekate, jer ponekad strpljiva osoba dobije najlepšu ljubavnu priču – podelila je status pevačica.


 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Iako se mesecima šuškalo da je 11 godina mlađi Muhamed osvojio njeno srce, što je i sama pevačica potvrdila u martu, kada je priznala da je zaljubljena, ona ipak nije želela da otkrije njegov identitet. Sve do sada.

Kako pišu domaći mediji, od izvora bliskom pevačici, Tanja se na ovaj korak odlučila jer ju je Muhamed zaprosio na romantičnoj večeri u Egiptu, gde se trenutno nalaze na odmoru sa njenom decom. Ona je odmah rekla „da“ mladom pilotu, iako se i dalje nije zvanično razvela od bivšeg supruga Dušana Jovančevića.

Tanja Savić

– Tanja već nekoliko dana uživa na odmoru u Egiptu. Tamo je otišla sa dečkom i decom nakon naporne letnje sezone. Ona i Muhamed su u vezi od početka godine. Bilo je tu i raskida, jer su se i njegovi i njeni roditelji protivili vezi zbog razlike u godinama i zbog toga što su druge veroispovesti. To posebno smeta Tanjinoj majci Živani, koja za njega ne želi ni da čuje. Nju to više ne brine, jer je sigurna u svoju ljubav, a posebno joj je drago što su ga njena deca prihvatila. Svi se odlično slažu – priča izvor Kurira i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Muki Besic (@thelifeofmuki)

– Muhamed je odlučio da jedne večeri iznenadi pevačicu i da je zaprosi baš tu u Egiptu. Prsten je kupio pred sam polazak iz Beograda i sakrio ga u kofer među svoje stvari. Zaprosio ju je na romantičnoj večeri. Tanja se oduševila i odmah je rekla da pristaje. Problem je samo što je ona još uvek zvanično udata za Dušana, koji joj neće tako lako dati razvod. To je sigurno. Kad to bude rešila, odmah će se udati za Muhameda, u to nema sumnje. Fotografija koju je objavila na Instagramu nastala je baš to veče nakon prosidbe. Ako malo bolje pogledate, videćete dijamantski prsten na njenoj ruci. Bila je sva u belom, baš je sijala. U dogovoru sa njim, rešila je da konačno prizna da su u vezi i da se ne kriju, jer će uskoro i zvanično postati muž i žena – završava izvor.

IZVOR: EKSKLUZIV/KURIR

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ/INSTAGRAM

Još iz kategorije