Sada podržava Aleks, ali smeta joj ova učesnica: Žena Zvezdana Slavnića šokirala izjavom!

20.12.2022

15:12

Zvezdan Slavnić

IVAN VUČIĆEVIĆ

Supruga Zvezdana Slavnića nije imala reči hvale Anđelu

Supruga Zvezdana Slavnića Ana je kasno sinoć uživo odgovarala na pitanja pratilaca svog supruga na Instagramu i tom prilikom oplela po njemu, ali i Anđeli Đuričić, od koje se u „Zadruzi“ ne razdvaja.

Supruga Zvezdana Slavnića

Supruga Zvezdana Slavnića sada podržava Aleksandru

Anđela i Zvezdan su već dugo nerazdvojni, a „sudbinske lisice“ su ih dodatno zbližile. Iako su pričali u šiframa, Zvezdan je juče Matoroj u razgovoru priznao emocije prema Đuričićevoj i tom prilikom istakao da se „posle 100 godina oseća živim“, a o aktuelnim zbivanjima izjasnila se sada i Slavnićeva izabranica.

Supruga Zvezdana Slavnića

– Bila sam i ja u mnogim iskušenjima dok je on unutra, šta vi mislite o tome? Kodekse znamo, ne može neko da vam kaže: „Ja ću se družiti sa njom, ali kada Ana bude došla za Novu godinu, ja ću da pitam Anu, pa ako mi bude rekla, ja ću da se sklonim“. A ti Anu ne poznaješ 15 godina, pa ne znaš šta joj smeta?! Inače, ta ista devojčica je godinu dana starija od moje ćerke, ali okej. Pali se na mlađe, šta da vam kažem – pričala je Ana, a potom nastavila:

– Ne može niko da forsira druženje kad su non-stop zajedno. Dečko se smorio, devojka nije htela da igra sa njim. Da se razumemo, on ima 23-24 godine, po ličnoj karti 46, tako da su se dobro našli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @zvezdanzadruga6


Ana je takođe ostala pri svom mišljenju da Matora nije prijatelj Zvezdanu, jer ga podržava u ovakvim stvarima.

– Podržava ga Matora. Podržavaju ga oni za koje misli da su mu pravi prijatelji, a mi ovde napolju koji smo pravi prijatelji, mi smo izdani… Ali okej. Dečko je malo nesvestan kamera, pa misli da ono što je pričao Matoroj, da se ne čuje. – rekla je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @zvezdanzadruga6

Na pitanje šta misli o Anđeli, a šta o Aleksandri Nikolić, Ana je bez dlake na jeziku u obraćanju na Instagramu rekla:

– O Anđeli mislim da se folira, smerna i poštena malo sutra. Aleks mislim da je iskrenija duša sto puta nego Anđela, na stranu sve što radi, ko je i šta je. Ne ulazim u njen život, ali mislim da nije do te mere pokvarena.- završila je Ana.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije