Ana Nikolić tone ka dnu: Razočarala Acu Lukasa, umalo mu upropastila posao VIDEO

21.05.2023

21:05

Hit Milice Pavlović

IVAN VUČIĆEVIĆ

Sunovrat Ane Nikolić na delu, pevačica tone sve dublje

Ana Nikolić obnovila je saradnju sa Sašom Mirkovićem i zakazala veliki koncert u Areni, rešena da svima koji je kritikuju dokaže da je sasvim dobro, te da nema problema sa alkoholom i porocima, međutim, iznova i iznova sama sebe demantuje.

Pročitajte: Ana Nikolić uznemirila javnost – Rasta me je maltretirao

Sunovrat Ane Nikolić

Ana je pre desetak dana trebalo da bude gost na koncertu Ace Lukasa u Hrvatskoj, međutim, nije se pojavila, a javnost nije zvanično obaveštena zbog čega je bila sprečena da peva sa kolegom koji je jedan od retkih koji je javno podržava i brani od hejtera i kolega koji je osuđuju.

Pročitajte: Ana Nikolić oduševila fanove novim hitom, pripreme za koncert su u toku VIDEO

Sunovrat Ane Nikolić

Uoči samog Acinog koncerta kratko je javljeno da je Ana sprečena da gostuje, a sada se na Tviteru pojavio video za koji se tvrdi da je nastao baš na dan kada je Ana trebalo da peva sa Lukasom. Pijana do bola, pogubljena i van svakog dodira sa realnošću Ana je po ko zna koji put dokazala da sve više tone na dno. Da li će uspeti da se dozove do oktobra i pokaže na sceni Arene zbog čega i sada mnogi veruju u njen talenat ili je ovo ipak zvanični sunovrat Ane Nikolić, ostaje nam da vidimo.


IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije