Razotkriveni: Zvezdan i Aleks Nikolić se poznaju od ranije, ali evo zašto je ona bila ISTRAUMIRANA ZBOG SLAVNIĆA

20.02.2023

11:02

Bolest Aleksandra Nikolić

PRINTSCREEN YOUTUBE

Sukob Aleks Nikolić i Zvezdana Slavnića desio se u spoljnom svetu

Zvezdan Slavnić podigao je pravu prašinu učešćem u Zadruzi. Iako je u početku bio povučen, navodeči kako mu je supruga Ana sve na svetu i mnogi mu prognozirali da se neće dugo zadržati u rijaliti, on je zapravo veoma brzo postao pravi skandal majstor.

Pročitajte: Majka Zvezdana Slavnića popila šaku lekova

Sukob Aleks Nikolić i Zvzedana Slavnića

Slavnić je prevario svoju Anu sa Anđelom Đuričić, nakon čega se i Zvezdanova žena pojavila u rijalitiju.

Nakon toga došlo je do nervnih slomova, probijanje kroz staklo, trčanje i urlanje po imanju i brutalnih suočavanja sa Ćurčićevom.


Ipak, iako se sve prebacuje na Anđelu, smatrajući se da je zavela i otela Aninog supruga, zapravo pre toga Zvzedan se muvao sa Aleksandrom Nikolić, koju je zbog ovoga ostavio Dejan Dragojević.

Pročitajte: Pojavio se čovek koji tvrdi da je prvi muž Aleksandre Nikolić, evo o kome se radi!

Sukob Aleks Nikolić i Zvzedana Slavnića

Ipak, ono što je šokiralo mnoge je saznanje da se Zvezdan i Aleksandra poznaju i pre Zadruge, a o svemu ovome je progovorila Anina kuma Milena Kačavenda.

– Ja ću sada da otkrijem neke stvari, Aleks i Zvezdan se znaju pre Zadruge. Ona je imala problem sa njim i sa razlogom je Ana stala na njenu stranu. Aleks je iskusila nasilničko ponašanje Zvezdana. Mislim da je Aleks to rekla Caru, i zato ima to koškanje između njega i Zvezdana – rekla je Milena i ostavila sve u studiju, koja nije zala zila u detalje.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: PRINTSCREEN YOUTUBE/IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije