Tužba za tužbom: Jovana Jeremić odgovaraće pred zakonom, loši dani joj slede

17.03.2023

10:03

Suđenje Zerine i Jovane Jeremić

IVAN VUČIĆEVIĆ

Foto: Ivan Vučićević

Suđenje Zerine i Jovane Jeremić glavna je tema

Bivša rijaliti učesnica  Zerina Hećo tužila je voditeljku Jovanu Jeremić zato što je u jednoj emisiji spominjala starlete i takmičarke Zadruge, pa ih uporedila sa prostitutkama. Oštećena je želela da joj se voditeljka izvini javno, ali na ročištu se optužena nije pojavila. Suđenje Zerine i Jovane Jeremić glavna je tema, međutim, na drugom ročištu, prisustvovale su i voditeljka i bivša rijaliti učesnica.

Pročitajte: Optužen za nasilje nad ženom – Lepi Mića napustio Belu kuću

Jovana Jeremić je izjavila da Zerina traži samo popularnost na njen račun i da je nije pomenuta u emisiji, već je samo prikazana njena fotografija u vezi sa nekom drugom temom. Ona je takođe naglasila da su u Jutarnjem programu uključene slike ostalih starleta, koje su ujedno i njene prijateljica, kao što su Soraja, Stanija i druge žene koje poznaje.

Pročitajte: Jovani Jeremić pukla veza sa oženjenim muškarcem – Lagao me je i manipulisao sa mnom, duša me boli

Suđenje Zerine i Jovane Jeremić

Nakon toga, Zerina je uputila je poruku svojim pratiocima na Instagramu, u kojoj je najavila da će joj već sutra biti dodata na tužbu izjava da je njen jedini motiv sticanje popularnosti preko nje. Ona je takođe izrazila svoju zahvalnost što joj je podrška pratioca omogućila da uspešno dokaže svoju tužbu. Svi priloženi dokazi će biti dostupni u video izdanjima, dok će novac od eventualne presude biti doniran u dobrotvorne svrhe.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram, Ivan Vučićević

Još iz kategorije