Brenin sin Stefan više se ni sa kim ne druži: Izbegava i porodicu

23.05.2023

10:05

Sin Lepe Brene

IVAN VUČIĆEVIĆ

Stariji sin Lepe Brene kao da je u zemlju propao

Stariji sin Lepe Brene, Stefan Živojinović, hteo je da krene stopama svoje majke i da ostvari muzičku karijeru, međutim, ubrzo je shvatio da to ipak nije posao za njega, pa se povukao sa javne scene i iz medija.

Pročitajte: Nabavlja sve što je od pomoći – Lepa Brena u strahu za život Aleksandre Prijović

Stariji sin Lepe Brene

Stefan se nakon kraha pevačke karijere bacio na privatni biznis, a juče je sa najbližima proslavio 31. rođendan. Na fotografiji koju je podelio njegov mlađi brat Viktor primetno je da stariji sin Lepe Brene više ne liči na sebe jer je promenio imidž – sada je, naime, pustio kosu i bradu.

Pročitajte: Na bini je primetila čudnu promenu – Lepa Brena posle nastupa završila u bolnici

Stariji sin Lepe Brene

Inače, osim što se povukao iz medija i sa estrade, stariji sin Lepe Brene više nije ni na društvenim mrežama, pa se mnogi pitaju šta ga je navelo na tako drastičan korak i zbog čega je postao maltene asocijalan, međutim, njegova mama tvrdi da je sve u najboljem redu:


– Podržali smo njegovu odluku da se ne bavi više muzikom. Ako smo u stanju da prihvatimo tuđe odluke, što ne bismo prihvatili i odluke naše dece. Bitno mi je da su naša deca srećna, a čime će se oni baviti, to je pitanje njihovih izbora, koje Boba i ja uvek podržavamo – izjavila je Lepa Brena.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ/INSTAGRAM

Još iz kategorije