Stanija i Asmin ponovo zajedno: Odmah ju je počastio skupocenim poklonom FOTO

14.09.2023

13:09

By

Raskid Stanije i Asmina

Stanija i Asmin se navodno pomirili, fotografije na društvenim mrežama otkrile sve

Prethodnih dana se odvijala prava drama nakon što je Aneli Ahmić ušla u rijaliti i otkrila da ju je suprug ostavio zbog Stanije Dobrojević.

Stanija i Asmin

Iako su neko vreme bili zajedno, sudeći prema objavama na društvenim mrežama Asmin Durdžić i starleta Stanija Dobrojević su se ponovo sastali.

– Kunem se da te ne bih mogao voleti više nego sada, a ipak znam da ću te voleti više već sutra – napisao je Asmin na Instagramu uz fotografiju na kojoj je moguće videti Staniju nasmejanu u restoranu.

U isto vreme je Dobrojevićeva na svom nalogu objavila fotografiju iz istog restorana, a u uglu je moguće videti mušku ruku, te se da pretpostaviti da je reč upravo o Durdžiću.


Stanija i Asmin

Osim toga, starleta je fotografisala i „Luj Viton“ kesu koja se, takođe, vidi u uglu fotografije koju je postavio Asmin.

Stanija se pre toga fotografisala u toaletama zakopčanim do grla i samim tim izazvala lavinu komentara.

Stanija i Asmin

Podsećanja radi, Dobrojevićeva je raskinula veridbu sa Durdžićem nakon što je obelodanjeno da je bio u braku sa Aneli, ali i prepiske koje su vodili u doba dok je on bio sa starletom, zbog čega je Stanija presekla i donela odluku da ga ostavi.

Ipak, izgleda da je sada došlo do velikog preokreta i da su se njih dvoje pomirili.

Još iz kategorije