Nedavno je izgubila bebu ali sreća joj nije okrenula leđa: Ilda Šaulić ima najlepši povod za slavlje

25.05.2023

22:05

Sreća Ilde Šaulić

Ata images

Sreća Ilde Šaulić sada je dva puta veća

Ilda Šaulić veoma je posvećena majka jedinici Emi koju je dobila u braku sa Bojanom Vučkovićem. Do nedavno oni su živeli na relaciji Srbija – Amerika zbog Bojanovih poslovnih obaveza, ali čini se da će sada morati da se stacioniraju u srpskoj prestonici s obzirom na to da za njih sledi veoma turbulentan ali opet lep period života.

Pročitajte: Ilda šokirala kolege – Šabanove pesme mogu da pevam samo ja

Ćerka Ilde Šaulić

Foto: Ata images

Naime, pevačica i njen suprug pre nekoliko dana upisali su Emu u školu. Ilda je za „Blic“ otkrila da je  veoma ponosna na mezimicu koja od septembra kreće u prvi razred.

– Moja devojčica je sad predškolac i išli smo kod psihologa na razgovor. Pohvalili su je, da je sve kako treba i da je spremna za prvi razred. Negde su to zasluge nas iz kuće pa onda vrtića i vaspitača. Mislim da to treba da ide jednim lepim tokom. Škola mora da bude mesto gde će ići sa osmehom i radošću. Treba da budu rasterećeni, svaka ocena je za đaka.

Pročitajte: Kako je nastala ova bajkovita priča – Ljubav Ilde Šaulić počela je na nesvakidašnji način

Ćerka Ilde Šaulić

Instagram


Sreća Ilde Šaulić neizmerna je što joj je naslednica porasla u lepo vaspitanu i empatičnu devojčicu, a nije tajna da je pevačica izuzetno posvećena porodici, posebno naslednici i trudi se da je vaspitava na tradicionalan način, kao što su i nju njeni roditelji, majka Gordana i otac Šaban.

– Deca odrastaju i žive potpuno drugačije od onoga kako sam ja odrastala. Svoje dete vaspitavam po starim aršinima, ali malo mi zameraju u okruženju. Kažu mi: “Ilda, nije to to vreme. Živi se drugačije i deci su druge stvari dostupne.“

Pročitajte: Otvorila dušu – Ilda Šaulić ima samo još jednu želju, ali život je planirao drugačije

Ćerka Ilde Šaulić

U moru svega lošeg, Ilda želi da zaštiti Emu od negativnog uticaja društvenih mreža, iako se mnogi iz njenog okruženja tome protive. Ćerka Ilde Šaulić nema telefon i odrasta baš onako kako i treba.

– Mi smo bili mnogo bezbrižniji kada smo bili mlađi i nismo se opterećivali stvarima koje su danas deci dostupne. To su stvari koje bih volela da se iskorene iz našeg društva i da ta deca žive bezbrižno i rastu drugačije.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije