Stanija šokirala izjavom: Kad nemam dečka, dobar je i komšija

20.05.2023

15:05

By

Povratak Stanije Dobrojević

IVAN VUČIĆEVIĆ

Šok priznanje Stanije Dobrojević izazvalo muk

Starleta Stanija Dobrojević trenutno nema zvaničnu vezu, međutim, to ne znači da ne zadovoljava svoje potrebe kada su strasti u pitanju! Osim što je prezauzeta biznisom i drugim obavezama kojima se okupirala, poznata starleta iz Rume redovno provocira javnost i kači eksplicitne fotke na svoj Instagram nalog, a osim toga, sada je javnost ostala bez teksta nakon što se pojavilo novo šok priznanje Stanije Dobrojević!

Pročitajte: Elegancija i luksuz – Gde živi Stanija Dobrojević VIDEO

Šok priznanje Stanije Dobrojević

 

– Ne znam da radim muške poslove i ne želim da ih naučim! Tu su naše jače polovine da obavljaju taj deo posla, a ne mi žene! Više volim da gledam kako muškarac radi i da mu se divim. Ne umem i neću čak ni sijalicu da zamenim! Ako u tom momentu nemam dečka, onda tražim pomoć komšije, druga, nekog udvarača… Hvala Bogu, uvek se nađe neko ko to zna da radi – otkrila je Stanija, a potom se odvažila da prizna pojedine pikanterije iz intimnog života.

Pročitajte: Bilo je svega – Kristijan priznao da je bio sa Stanijom u vezi, detalji o kojima je pričao će vas zaprepastiti, spomenuo i Zvezdana

Šok priznanje Stanije Dobrojević


– Jednom sam vodila ljubav s dečkom u šumi,! Skrivali smo se da nas niko ne vidi. Priznajem, vatra sam u krevetu, ali samo ako ima ljubavi i hemije – ispričala je Stanija kroz smeh svoja vatrena iskustva.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije