Snimak Ane Nikolić šokirao javnost: Kupila ogromnu količinu alkohola, pa završila ovde VIDEO

07.09.2023

10:09

By

Pevačica Ana Nikolić

Snimak Ane Nikolić ne prestaje da se komentariše, ponovo ima problem sa alkoholom

Pevačica Ana Nikolić ne prestaje da bude u žiži interesovanja. U poslednje vreme se često provlačila po medijima zbog sukoba saAcom Kukasom i menadžerom Sašom Mirkovićem, a sada je opet potezom šokirala sve.

Poslednjih dana sve češće izlazi iz kuće, o čemu svedoče njene objave na Instagramu, a najnoviji snimak koji je napravila ekipa „Paparaco lova“ sve je zabrinuo.

Snimak Ane Nikolić

Uhvaćena je u jednoj prodavnici kako kupuje enormnu količinu istog, te je jedva uspela sve da upakuje u kese

Iako je u poslednjem periodu, čini se, ponovo stala na noge i ružnu prošlost ostavila po stani, mnogi su se zapitali, da li se Nikolićeva ponovo vraća na stare staze.


Snimak Ane Nikolić

Inače, nakon što se digla pompa oko njenog privatnog snimka, gde navodno moli za novac, Ana se oglasila na društvenim mrežama.

– Neizmerno hvala svima koji ste mi poslali toliko podrške. Ja nisam ni svesna ponekad koliko ima vas koji me volite. Znate da ja nisam baš pričljiva o privatnom životu, što ne znači da nisam prošla kroz oluje. Razne oluje, privatne. Ne prihvatam ulogu žrtve i kad jesam upravo to. Ja sam uvek bila pobednik! Ali umori se čovek i najjači padnu. Ne mislim da to što te ne ubije to te ojača. Ožiljci na licu su samo mali pokazatelj rezova na duši. Degutantno mi je i deplasirano da o temi „droga“ uopšte bilo šta komentarišem. Prvo zato što to nikada nije bio moj stil života, ali poslednji put ću ponoviti, ja nikada nisam probala nijednu vrstu opijata, nikada. Ove lažne optužbe osim što me degradiraju kao ličnost, kao majku i kao ženu, rastužuju me. Ne volim nepravdu. I neću dozvoliti nikome i nikada da me stavlja i zloupotrebljava na tako, za mene lično, sramotan, lažan i nadasve primitivan način – poručila je tada pevačica.

IZVOR: Paparazo lov

SLIKE: Printscreen, Ata images

Još iz kategorije