Šta će Anastasija reći na ovo? Gudeljeva fotografija otkriva sve o njegovom odnosu sa ovom damom, Ceca je zgrožena FOTO

02.02.2023

17:02

Dolazak Cece Ražnatović

PRINTSCREEN INSTAGRAM

Slike Gudelja i majke mnoge je zaprepastila

Dragi Gudelj, dospeo je u žižu medijskog interesovanja kada se saznalo za ljubavnuvezu njegovog starijeg brata i Cecine ćerke, Anastasije. Mlada pevačica i mlađi Gudelj redovno su provodili vreme zajedno kačeći često fotografije na Instagramu. Pošto je Dragi sada pod budnim okom javnosti, svaki njegov potez se prati. On je zapalio javnost svojom fotografijom sa majkom.

Pročitajte: Anastasija stigla u Katar da podrži Gudelja, a stajling ostavio sve bez teksta

Slike Gudelja i majke

Na slici Dragi je naslonjen na grudi svoje majke, što je izazvalo lavinu komentara.Mnogi smatraju da je ova slika neprimerena za njegov uzrast, iako porodica ne vidi ništa loše u njoj.

Pročitajte: Anastasija ponižena u Kataru – Evo šta joj je uradila porodica Nemanje Gudelja

Slike Gudelja i majke

Majčina ljubav i ljubav dece prema majci su sporni predmet, a slika Gudelja i majke je izazvala mnogo pažnje. Mnogi su se oglašavali o tome koliko je u redu da se slike sa ovakvim sadržajem dele na društvenim mrežama, a neki su uvideli da je ova fotografija nešto što ljudi ne bi trebalo da podržavaju.

Čini se da je ova slika izazvala burnu reakciju, ali porodica Gudelj još uvek stoji iza nje.

Pročitajte: Šta će na ovo reći Gudelj? Anastasija Ražnatović ostvarila devojački san, svi čekaju reakciju njenog izabranika

Slike Gudelja i majke

U ovoj porodici su svi veoma pažljivi jedni prema drugima, čak i u današnje vreme kada vlada otuđenost među ljudima. Vanja je takođe objavila sliku koja je zaprepastila narod, a na njoj se vidi kako ljubi svog brata u usta.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije