Lepa Brena pali sveću ovom čoveku već 40 godina

05.01.2023

21:01

 Izjava Lepe Brene

IVAN VUČIĆEVIĆ

Slavna pevačica se uvek seti ovog čoveka

Lepa Brena važi za najveću zvezdu sa naših prostora, pa mnogi misle da su o njoj za sve ove godine ispričane sve priče i tajne!

Pročitajte: Brena se bori za zdravlje –  Pevačica na lekovima, ne sme iz kuće bez njih

Slavna pevačica

Slavna pevačica o poseti prorocima

Međutim, kako SCANDAL! saznaje, postoji jedna osoba koja je za pevačicu i te kako važna i koju nikada neće zaboraviti! U pitanju je čovek koji više nije među živima, a koji je iz korena promenio život dugonoge pevačice!

Naime, iako se godinama priča o čuvenoj Baba Vangi kod koje je Brena svraćala sa Popovićem, ipak nije ona ta koja je predvidela njenu sudbinu. Kako je Brena sama ispričala, sve se desilo još dok nije ni sanjala kakav je život čeka i koliko će biti poznata i slavna.

– Sedeli smo i doručkovali kod komšinice Sene u dvorištu. Sećam se da je neko upravo doneo kafu, kad je naišao jedan stari gospodin i tražio čašu vode. Brzo sam ustala da mu pomognem, dala sam mu čašu vode i stolicu da sedne, pa onda i moju kafu. Ponudila sam mu da pojede nešto i on je započeo priču. Tad sam bila u sedmom osnovne. Obraćao se mojoj mami i rekao Pretpostavljam da je to vaša ćerka. Kao što je poznat Tito, tako će biti poznata i ona. Pomislila sam da niko ne može biti poznat kao Tito, da govori gluposti, a izgleda da je, osim što je bio prorok i vidovit, očito mogao i da čita misli. Tad se okrenuo prema meni rekao Nisam lud, znam šta misliš. Bićeš jako uspešna žena. U šali sam ga upitala hoću li imati novca kao i Tito, hoću li biti bogata, a on je filozofski rekao Putovaćeš dokle ti pogled dopire, imaćeš puno novca, koliko rukama možeš zgrnuti u naručje. Rekao je još da se mama ne treba brinuti za moju budućnost, jer ću ja brinuti o svima njima – ispričala je Brena, pa dodala da je bajkovito proročanstvo nije učinilo neracionalnom:

Pročitajte: Brena se pokavila na hrvatskoj televiziji – Svi šokirani zbog njene haljine, ovo joj neće tako lako zaboraviti

Slavna pevačica

– Već tad sam bila realna i racionalna. Mislila sam da niko ne može biti uspešan bez pomoći uglednih i bogatih roditelja. Mi kod kuće nismo bili bogati i moji mi nisu mogli pomoći. Bila sam svesna da nisam nešto posebno lepa, da ne posedujem poseban talenat, ali znala sam već tad da ću napraviti nešto, da ću biti vrlo nezavisna, jer sam naprosto takva rođena. Prorok nam je pričao da odlazi na mesto gde je bio Sremski front, da boluje od dijabetesa, ali i naglasio je da mu mozak dobro radi. Dodao je da će se moj uspeh brzo dogoditi i zamolio me da svaki put kad ga se setim zapalim sveću za njega. I otišao je. Kad god ga se setim, zapalim mu sveću. Činim to i dan-nas – ispričala je Brena koja je zaista postala poznata kao Tito, čak i poznatija generacijama koje su došle nakon Broza.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije