Mnogi kažu da je stigla karma: Evo šta je Miroslavu Iliću priredio sin Marko

09.08.2023

12:08

By

Sin Miroslava Ilića

IVAN VUČIĆEVIĆ

Sin Miroslava Ilića napravio skandal na Novom Beogradu

Miroslav Ilić ovih godina je u centru pažnje zbog jednog od glavnih skandala decenije, kada se u javnosti pojavila Mirjana Antonović sa tvrdnjom da je njen sin Devin začet iz ljubavi sa pevačem.

Pročitajte: Izgubio od ljubavnice – Miroslav ilić poražen je pred sudom od bivše ljubavi

Sin Miroslava Ilića

Pevač je godinama sve negirao, iako je i Devin dolazio u Srbiju kako bi se uradio DNK test i saznao šta je zapravo istina i kako bi se konano upoznao sa ocem.

Stvar je otišla toliko daleko da su svo troje završili pred sudom, a kako je Mirjanin advokat izjavio, Miroslav je izgubio na sudu.

I dok Miroslav muku muči sa vanbračnim sinom, imao je svojevremeno i probleme sa drugim kojeg dobio u braku sa Gordanom Ilić, koji je zbog narušavanja javnog reda i mira imao posla sa policijom. Najpoznatiji slučaj je onaj kada se, kako pojedini mediji prenose, jedne noći napio u svom stanu na Novom Beogradu, tada je puštao glasnu muziku zbog čega su reagovale komšije.


Pročitajte: Mirjana Antonović podelila lepe vesti – Zbog ovoga će i Miroslav Ilić biti srećan, konačno zavladao mir

Sin Miroslava Ilića

– Iz njegovog stana dopirala je buka. Bila je noć i komšije nisu mogle da spavaju. Valjda ga je neko od njih upozorio na kućni red i zamolili su ga da ugasi ili barem smanji muziku. Njega je to razbesnelo, pa je izleteo iz stana i počeo da divlja. Sin Miroslava Ilića je počeo da šutira vrata od komšijinog stana. Pomahnitalo je udarao u njih. Onda je počeo i pesnicama da lupa po vratima i zidu. Sve vreme je urlao i pretio. Videlo se da je baš besan. Niko nije smeo da mu priđe. Izgledao je pomahnitalo, kao razjarena zver – ispričao je tada izvor blizak porodici i dodao da je policija tada morala da interveniše.

Pročitajte: Žestoka svađa na estradi – Miroslav Ilić ne može da smisli ovu koleginicu

Sin Miroslava Ilića

– Patrola je brzo stigla u zgradu. Zatekli su Marka kako šutira vrata i histeriše. Međutim, on se ni tada nije smirio. Naprotiv. Napao je i policajce. Počeo da ih vređa i da maše rukama u njihovom pravcu. Ljudi su mu tražili ličnu kartu, ali on nije želeo da im da dokumenta. Sve to je trajalo poduže – ispričao je i rekao da je sam Miroslav Ilić sa suprugom Gordanom morao da dođe kako bi smirio situaciju.

– Ne znamo da li ih je on pozvao ili neko od komšija. Trudili su se da smire strasti. Nekako su ubedili sina da uđe u stan i da prestane da se suprotstavlja policajcima. Marko je na nagovor mame i tate dao službenicima MUP ličnu kartu – rekao je izvor, a prenosi Story.

IZVOR: EKSKLUZIV/STORY

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije