Sin Andrije Kuzmanovića će nositi staro srpsko ime: Ovako je reagovala majka deteta FOTO

06.09.2023

18:09

By

Sin Andrije Kuzmanovića

Sin Andrije Kuzmanovića je uneo radost u porodicu, glumac presrećan zbog prinove

Sve je iznenadila vest da je glumac Andrija Kuzmanović postao otac, a on je pre izvesnog vremena pričao o roditeljstvu gde je izjavio da bi voleo da se ostvari u najlepšoj ulozi.

Sin Andrije Kuzmanovića

On je ovako pričao o o želji da postane otac:

– Želeo bih da oformim porodicu, ali ne s bilo kim. Dete možete uvek da napravite, ali morate da birate s kim. Priželjkujem sebi porodicu, živu i zdravu, a videćemo koliko će nas biti- ne sluteći da će mu život prirediti svojevrsno iznenađenje malo posle proslave trideset devetog rođendana u junu.

Kuzmanović je dobio sina početkom avgusta s prijateljicom, a kako prenosi Story. rs ovaj dvojac prinovu nije planirao. Ipak,  su odlučili da će naslednika odgajati s mnogo ljubavi i brinući o njemu potpuno ravnopravno.


Andrija je proslavio rođenje sina, a nedugo zatim je upriličio  i ceremoniju krštenja za naslednika. Kako smo saznali iz izvora bliskog glumcu, roditelji su sina nazvali Ignjat.

Sin Andrije Kuzmanovića

Iako su mnogi mediji objavili da je majka deteta Andrijina bliska drugarica, to ipak nije tačno – ona je samo njegova poznanica, s kojom ima zajedničke prijatelje. Uprkos tome, i činjenici da bebu nisu planirali, oboje su pristupili realnosti vrlo zrelo, dogovorivši se da beba bude blagoslovena zajedničkom brigom i ljubavlju, piše pomenuti medij.

IZVOR: Story.rs

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije