Novi rat na estradi: Sin Ace Lukasa ide na sud sa Teodorom Džehverović!

08.12.2022

12:12

Majka Teodore Džehverović

IVAN VUČIĆEVIĆ

Sin Ace Lukasa pokraden od strane pevačice

Andrej Vuksanović, sin Ace Lukasa, odlučio je da tuži pevačicu Teodoru Džehverović zbog krađe izvođačkih prava. U pevačicinoj pesmi „Tresi, tresi“ navodno je iskorišćen Andrejev glas bez njegove dozvole.

Pročitajte: Aca Lukas – Šaban je pre smrti raskrinkao Brenu i Prijovićku

Sin Ace Lukasa

Sin Ace Lukasa besan na Teodoru Džehverović i Marka Morena

Inače, muziku za ovu pesmu komponovao je Marko Moreno, pa će, pored Teodore, Andrej tužiti i njega, ali i produkciju koja je ovu pesmu objavila. On će od njih potražiti polovinu zarađenog novca od pregleda za ovu pesmu, što je oko 100.000 evra, za koliko smatra da je oštećen.

– Teodora je s tom pesmom od Jutjuba imala prihod od 140.000 evra, a pošto su koristili Andrejev glas, to znači da ima pravo na polovinu zarade. To je nekih 70.000 evra, plus još nekih 40.000 evra od organizacije proizvođača fonograma Srbije, kao i od prava izvođača. Ona i Moreno su i tu pokrali prava, jer nije bio prijavljen. To je ozbiljna prevara – kaže izvor za Kurir.

Pročitajte: Aca Lukas komentarisao aferu Marije Šerifović

Sin Ace Lukasa

Sin Ace Lukasa smatra da je oštećen

Andrej i Teodora nisu bili dostupni za komentare, dok je Aca Lukas imao šta da kaže. On je stao uz svog sina, kojeg podržava u želji da se ozbiljno bavi muzikom.

– Nisam znao da je Andrejev glas iskorišćen u Teodorinoj pesmi jer ja to ne slušam. A nije ni moj sin. On je još davno kod Morena u studiju snimio neki deo, ponavlja reči: „Tresi, tresi.“ To je završilo kod Teodore u pesmi. Ne može tako! To je krađa izvođačkih prava, koja su zaštićena u agenciji za izvođačka prava. Tog Morena i ne znam. Kad mi je Andrej rekao za to, ja sam se frapirao. Poslušao sam pesmu i čuo njegov glas – naveo je Lukas, pa dodao da je i dalje u šoku.

IZVOR: KURIR

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije