Selma Bajrami optužena za prevaru: „Ojadila me za 8.000 evra!“

19.10.2023

15:10

By

Selma Bajrami pokazala dvoglavog orla

foto: Ivan Vučićević

Selma Bajrami

Selma Bajrami optužena za prevaru, nakon što ju je Mario Lovrić, organizator koncerata iz Hrvatske, optužio da ga je ojadila za 8.000 evra

Tvrdi da je finansirao njene poslednje pesme, ali da mu je Selma zahvalila blokiranjem na svim komunikacionim kanalima.

Lovrić je izjavio da je pomagao pevačici kada je bila u finansijskim problemima.

– Ugovarali smo jedan nastup kada se ona tek razišla s nekim dečkom. Bila je u finansijskim problemima i ja sam joj predložio da joj dam novac za pesmu i da posle imam neki procenat. Dao sam 5.000 evra poznatom kompozitoru da joj uradi pesmu. Ona je potom rekla da ima neku svoju pesmu i da će je dati Dejanu Abadiću da je doradi i za to sam joj dao 3.000 evra  – rekao je Lovrić.

Selma Bajramifoto: Ivan Vučićević

Lovrić je čak organizovao tezgu u Požegi za Selmu, ali je ona odbila da peva za 3.500 evra, tvrdi on.

– Našao sam joj tezgu u Požegi za 3.500 evra, a ona je to glatko odbila i rekla mi: „Pa, nema šanse da ja pevam za te pare. Pevam jedino za 5.000-6.000 evra“. Bio sam iznenađen jer nema para, a neće da peva. Bilo mi je sumnjivo, pa sam joj poslao poruku da novac ne mora da vrati odjednom, nego od nastupa da mi vraća po 500 evra. Prvo me je zamajavala i upućivala na njene saradnike, ali ni oni ništa nisu mogli da urade a da im Selma ne da dozvolu. Posle toga me je blokirala na svim brojevima koje koristi  – dodaje Lovrić za „Kurir“.


Selma Bajrami optužena za prevaru

Selma Bajramifoto: Ivan Vučićević

Selma Bajrami optužena za prevaru nije bila dostupna za komentare, ali se njen menadžer Selim Džemo oglasio tvrdeći da Selma nema veze s optužbama.

– Ta priča nema veze. Ako mu nešto nije jasno, neka se javi meni. Prosto, ona nije imala nikakve veze s tim. Prepustio sam mu da organizuje nastupe po Hrvatskoj, on je uradio jedan nastup, koji nije ispoštovao. Jednostavno, nije stručan za te poslove, pa sad tako ko ranjena ptica priča – rekao je Džemo.

Još iz kategorije