Scenario za dobar film: Ana Sević na Darkovoj svadbi zasenila sve prisutne, objavila slike sa mladencima FOTO

31.08.2023

10:08

By

Ispovest Ane Sević

Ata images

Ana Sević na Darkovoj svadbi zasenila sve prisutne, nije se odvajala od supruga Daniela

Juče je Darko Lazić stao na ludi kamen i pred Bogom se zakleo na večnu ljubav partnerki Katarini Stojanović. Gala slavlje održano je u ekskluzivnom restoranu u Pećincima, a na spisku gostiju bilo je mnogo mladoženjenih kolega, među kojima i njegova bivša supruga.

Ana Sević na Darkovoj svadbi

Anu i njen izgled nema ko nije komentarisao, a mnogi su se iznenadili što se uopšte pojavila na venčanju, s obzirom na to da je sa Darkom imala turbulentan odnos nakon razvoda. Sada je svima jasno da su odnose izgladili i da je sada sve u najboljem redu.

Ana Sević na Darkovoj svadbi

Ona je odmah nakon venčanja podelila fotografije sa proslave na kojima ona a svojim sadašnjim suprugom pozira sa osmehom na licu, baš kao i Darko Lazić, njen bivši muž, sa suprugom Katarinom, dok se u videu čula pesma: „Love is in the air (Ljubav je u vazduhu)“.


Ana Sević na Darkovoj svadbi

Inače, Ana Sević na Darkovoj svadbi dala je intervju za Blic istakla da je normalno da su u dobrim odnosima i da imaju ćerkicu i da im je ona na prvom mestu.

Za mene moj dolazak nije iznenađenje. Darko i ja imamo ćerku, to je zauvek na prvom mestu – rekla je Ana pred našim kamerama, pa dodala:

Ana Sević na Darkovoj svadbi

– Darku sam poželela sve najbolje. On je znao da mi dolazimo, malo smo kasnili, ali smo došli u pravo vreme. Ja Darku želim sreću i radost i nadam se da se više neće ženiti. Darko i ja smo prijatelji sada, kao što smo pre naše ljubavi i bili prijatelji i možda je bolje bilo da je tako ostalo.

Sevićeva je otkrila i kako je Katarina reagovala kad ju je videla.

Ana Sević na Darkovoj svadbi

– Katarinu sam izgrlila i izljubila, rekla mi je da joj je mnogo drago što smo ovde. Mi imamo u našim životima jednu osobu koja će nas spajati zauvek. Daniel je odmah rekao da se podrazumeva da idemo na svadbu. Darko je svestan da Lorena sa njim i sa mnom provodi najviše vremena. Darko i ja sve što imamo da rešavamo rešimo preko suda, a ovako smo privatno odlični… Sa sudom smo završili zauvek, to je bilo pre – istakla je Ana za pomenuti portal.

IZVOR: Blic.rs

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije