Saša Popović nikad oštriji: Da nije mene, ne bi bilo ni karijera Milice Pavlović i Aleksandre Prijović

13.09.2023

22:09

By

Saša Popović

ATA IMAGES

Saša Popović jasno stavio do znanja da on stoji iza uspeha Milice, Aleksandre i Tee

Milica Pavlović i Aleksandra Prijović započele su karijere u šouu „Zvezde Granda“, a nakon takmičenja ostvarile neverovatne rezultate.

Saša Popović ima veliko poštovanje prema popularnim pevačicama

Uspeh je prvo došao za Milicu, koja je odmah primećena i zavrtela masu hitom „Tango“ i zanosnim koreografijama. Iz godine u godine, Milica je sve više napredovala, pesme su joj bile sve slušaniji, numere sve ozbiljnije, a spotovi sve kvalitetniji.

Milica Pavlović

Pevačica je već 11 godina na sceni i za decembar je zakazala prvi solistički koncert u Štark areni.

Aleksandra je svoju karijeru gradila stepenik po stepenik, uspeh joj nije došao odmah, te je pre Granda imala neuspešan album, a nakon takmičenja bila je isključivo folk pevačica, a hit koji ju je proslavio bio je „Za nas kasno je“.


Aleksandra Prijović

 

Danas, Aleksandra može da se pohvali time da neke od njenih pesama mogu da pariraju i najkvalitetnijim pop pevačima, ali ostala je negde dosledna svom stilu.

Prošli album „Zvuk tišine“ vinuo ju je u vrh estradnog neba, a novi „Devet života“ učvrstio je njenu poziciju. Koliko je ljudi obožavaju dokazuje i to što ima zakazane čak tri Arene i danas je definitivno najpopularnija mlada pevačica, kojoj se dive i zvezde poput Cece Ražnatović.

Ni Milica, niti Aleksandra nisu više deo „Granda“, a bivši direktor Saša Popović ima reči hvale za njih, ali ipak želi da se zna da nije njega, ništa ne bi bilo od njihovih velikih karijera.

Saša Popović

– Da nije bilo mene, „Zvezda Granda“ i „Grand“ produkcije, one sad ne bi bile tu gde jesu – rekao je Popović za „Blic„, a potom se pomenuo Teu Tairvić, koja takođe uživa veliku popularnost i takođe je počela iz njegovog šoua:

– Prijovićka je vrh, Milica Pavlović isto tako fenomenalna! Meni su svi njihovi ovogodišnji albumi jako dobri, stvarno sam ponosan na to i drago mi je što će sada sve one nastupati u Areni, na svojim solističkim koncertima, da ne kažu drugi pevači: „Eto, Zvezde Granda, a niko nikad nije imao neki solistički koncert“. Sad je njihovo vreme! Tea je pevala na Tašu, kakav koncert je imala tamo, vrhunski! Srećan sam, zadovoljan, super! – rekao je on i dodao da ih podržava i da će rado otići na njihove koncerte:

– Ići ću na njihove koncerte u Arenu, naravno da hoću. Od njih tri koja mi je miljenica? Pa, sve tri! – rekao je Popović.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije