Najveća želja se ostvaruje: Seka Aleksić ne može da sakrije suze radosnice zbog prinove FOTO

24.01.2023

10:01

osuda seke aleksić

Foto: Instagram

Rođendan sina Seke Aleksić protekao u veselju

Pevačica Seka Aleksić i njen suprug Veljko, proslavili su treći rođendan njihovog mlađeg sina. Par je svom dečaku napravio veliko iznenađenje, a na rođendanskoj zabavi, sve je bilo kao na farmi, pošto je sin Jovan veliki ljubitelj životinja.

Seka se pobrinula da sve bude po želji njihovog mališana, na tortama su bile životinje, traktori su bili glavna dekoracija, takođe je bilo puno ukrasa u obliku farmera, konjića, ali i mnogih drugih igračaka sa domaćim životinjama.

Pročitajte: Seka Aleksić hitno otkazala nastup – Njeno saopštenje sledilo sve, izgubila je ono najvrednije

Rođendan sina Seke Aleksić

Pevačica je objavila video na svom nalogu na Instagramu kako sa sinovima duva rođendanske svećice, a pratioci su bili oduševljeni dekoracijom torte.

Rođendan sina Seke Aleksić fanovi su mogli da isprate na društvenim mrežama, gde je ponosna majka objavljivala fotografije i video snimke sa događaja.

Pročitajte: Seka Aleksić vikala u restoranu, pa potkačila Brenu

Rođendan sina Seke Aleksić

Seka je, kao i njen mlađi sin, veliki ljubitelj životinja, te je poželela za svoj rođendan, koji je bio nedavno, da ima kokošinjac u svojoj luksuznoj vili u kojoj živi sa porodicom.

– Poželela sam za rođendan kokoške i kokošinjac, ali nikako to nisam mogla da sklepam. Naišli smo na jednog čoveka koji to pravi i jedva čekam da to stigne. Volim životinje i selo, rekla je Seka, pa dodala:

Pročitajte: Sada i zvanično: Pomirile se Deagana i Seka, koleginice se izgrlile kao da se ništa nije desilo

Rođendan sina Seke Aleksić

Kokošaka sam mislila da imam 10 i 2 petla. Ali sam razmišljala kada već uzimam 10 kokošaka, da li je možda malo 2 petla, pa da uzmem još jednog. Mada svakako jedva čeka.Ja sam inače u dvorištu htela sve životinje.

Pročitajte: Prati modu, ali tera svoju – Seka šeta rukavice od 200 dinara

Rođendan sina Seke Aleksić

– Mada me je Veljko molio da ne preterujemo i da idemo polako. Pa ćemo negde pored nešto da napravimo. Sve želim, bukvalno sve. Volim životinje, posebno domaće što i deca vole.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ/PRINTSCREEN INSTAGRAM

Još iz kategorije