Divne vesti na rođendan: Kiji Kockar se ostvarila najveća želja, čestitke stižu sa svih strana

26.05.2023

17:05

Rođendan Kije Kockar

Ivan Vučićević

Rođendan Kije Kockar upotpunjen skokom sa planine

Kija Kockar odlučila je da svoj 34. rođendan proslavi u Alanji u Turskoj, a kako bi ulepšala svoj divan dan tako što će skočiti sa planine na visini od 700 m.

Pročitajte: Kija Kockar šokirana: Njena fotografija u dokumantarcu o Kseniji Pajčin

Rođendan Kije Kockar

Rođendan Kije Kockar za sada je ovekovečen snimkom na kome se vidi kako se spušta padobranom.

– Danas 34. rođendan, skačem sa planine, ovog puta sa 700 m (prošli put 400m). Hvala na rođendanskoj čestitki napisala je pevačica u opisu svoje objave.


Pročitajte: Sloba slavio rođenje sina- Kija iznenadila, sve vreme je uživala

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KIJA KOCKAR (@kijakockar)

Podsetimo, Kija Kockar je prva pobednica rijaliti šoua Zadruga, a u isti je ušla kao supruga pevača Slobe Radanovića, koju je pevač prevario kada je ušao u vezu sa Lunom Đogani koja nije opstala.

Kija je mnogo postigla otkako je pobedila rijalitija, a da nije klasičan rijaliti igrač dokazala je tako što je pokrenula biznis proizvodnje kupaćih kostima, napisala knjigu, ali i uplivala u pevačke vode, te kao što je i sama rekla, ni za kakav novac nije više bila učesnik Zadruge.

Pročitajte: Sa njim planira brak i porodicu – Kija Kockar pokazala novog izabranika, mnogo je bolji frajer od Slobe

Rođendan Kije Kockar

Pevačica je izgleda rešila da se povuče iz javnog života, te je spremnaza novu etapu života. Sprema se za upis na Pravni fakultet, a priznala je da je zaljubljena i da njen novi dečko nije iz sveta šou biznisa.

– Pa, nećete ga još upoznati. Što? Pa, nećete… Nije javna ličnost, ne. Nije ni biznismen, student je. Ja da ga finansiram, kažete? Ne. Ovo je student kao ja što sam bila nekada, koji radi i studira. Ne finansiram ga, niti on mene. Doduše, džentlmen je – rekla je pevačica.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije