Konačno odluka: Porodica se izjasnila, evo da li će odbaciti Anđelu

16.03.2023

22:03

Roditelji Anđele Đuričić

PRINTSCREEN YOUTUBE

Roditelji Anđele Đuričić se ne odriču ćerke

I dok mediji bruje da su se roditelji odrekli Anđele Đuričić i da ona ne sme više ni da kroči u Đenoviće, oglasila se njena drugarica i otkrila pravu istinu!

Pročitajte: Otac pretukao ćerku – Anđela otkrila najveću traumu, čak i Ana zanemela od bola

Roditelji Anđele Đuričić

Naime, prema njenim rečima, Đuričići neće odbaciti ćerku!

– Primorana sam da se oglasim zbog svega što čitam po portalima, a sada i slušam tamo u Zadruzi, kada je Bilal namerno, samo da bi je poremetio, preneo one dezinformacije. Razumite me da zbog celokupne situacije, zbog ogromnog pritiska koji imaju Anđelini roditelji, ali i strogog dogovora koji imam s njima, niko od nas ne sme da pisne za medije, to je dogovor, ali nisam mogla da izdržim. Morala sam da kažem kako jeste, jer je ovo već prevršilo svaku meru – započinje priču Anđelina drugarica i dodaje:

Pročitajte: Anđela ostavila Zvezdana  Ana skočila, unela joj se u lice i počela da urla na nju, uletelo obezbeđenje

Roditeli Anđele Đuričić

– Majku i oca je jako sramota zbog svega, ne mogu da grešim dušu, to je realno i očekivano. Svako bi bio na njihovom mestu, da im dete to javno priredi, pritom ovde ih u Đenovićima svi znaju. Neprijatno jeste, ali se Anđele niko nije odrekao, niti će. Slušam gluposti neke tamo u Zadruzi, Bilal je očigledno čitao komentare u hejterskim grupama, pa je rešio da joj zagorča boravak na svu muku tamo i da je uhvati paranoja, baš jadno i džukački. Pričala sam sa njima, s Ljiljom i Velišom, znam da im je jako teško, novinari im opsedaju kuću, svi ih zagledaju i ljuti su zbog nekih stvari, ali se deteta svog nikad ne bi odrekli. Pa, koji će roditelj to uraditi?! Oni vole svoju ćerku, i kad je najbolja i najgora, Anđela će svojoj porodici i svojoj kući uvek moći da se vrati – zaključila je ona.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ/YOUTUBE

Još iz kategorije